Tytuł: | Tabele składu i wartości odżywczej żywności Wydanie II | Autor: | Hanna Kunachowicz , Irena Nadolna , Beata Przygoda , Krystyna Iwanow | ISBN: | 978-83-200-5311-1 | Ilość stron: | 1182 | Data wydania: | 03/2017 (wydanie 2) | Oprawa: | Twarda | Format: | 21.0x25.0cm | Wydawnictwo: | PZWL | Cena: | 249.00zł |
Wiedza na temat prawidłowego komponowania codziennej diety staje się coraz bardziej potrzebna, szczególnie w aspekcie zapobiegania chorobom powstającym w wyniku nieodpowiedniego sposobu żywienia.
Tabele składu i wartości odżywczej żywności pozwalają ocenić sposób żywienia, czyli wartość odżywczą diety.
Dzięki nim można również porównywać wartość energetyczną i odżywczą diety z zalecanym dziennym spożyciem zamieszczonym w normach żywienia.
Tabele składu i wartości odżywczej żywności Wydanie II --- Pozycja niedostępna.---
|