Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 BTC
Procesory DSP dla praktyków

Procesory DSP dla praktyków

99.00zł
81.18zł
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia 35.00zł 25.55zł
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia

Tytuł: Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-7926-172-7
Ilość stron: 100
Data wydania: 07/2014
Format: 17.0x24.0cm
Wydawnictwo: WNT
Cena: 35.00zł 25.55zł


Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy.

W przemyśle spożywczym zarządzanie jakością dotyczy głównie produktów, które muszą spełniać wymagania bezpieczeństwa zdrowotnego, odpowiadać gustom klientów i tworzyć przewagę konkurencyjną producentów. W niniejszym kompendium zostały zebrane najważniejsze pojęcia z zakresu zarządzania jakością, przedstawione z uwzględnieniem specyfiki przemysłu spozywczego.

Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.

Spis treści:
1. Podstawowe pojęcia związane z jakością
2. Powstanie i rozwój koncepcji zarządzania jakością (TQM - total quality management)
3. Znaczenie zapwenienia jakości i sterowanie jakością
4. Koszty jakości
5. Metody i techniki zapewnienia jakości
6. Nowoczesne zarządzanie jakością
7. Praca zespołowa w zarządzaniu przez jakość
8. Planowanie jakości
9. Definicja pojęć dotyczących jakości

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia
Tytuł książki: "Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: WNT
Cena: 35.00zł 25.55zł
Klienci, którzy kupili „Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia”, kupili także:
<b>Technologia przetwórstwa mięsa</b>, <font color="navy">Adam Olszewski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo WNT</font>
Technologia przetwórstwa mięsa, Adam Olszewski, Wydawnictwo WNT
<b>Przekonaj pracowników do dbania o jakość Poradnik menedżerski dla pełnomocników, kierowników i szefów, którym zależy na</b>, <font color="navy">Dorota Szymańska, Marcin Szymański</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Difin</font>
Przekonaj pracowników do dbania o jakość Poradnik menedżerski dla pełnomocników, kierowników i szefów, którym zależy na, Dorota Szymańska, Marcin Szymański, Wydawnictwo Difin
<b>Marketing wielkich możliwości Jak sprzedawać więcej w szumie informacyjnym</b>, <font color="navy">Grzegorz Urban</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Marketing wielkich możliwości Jak sprzedawać więcej w szumie informacyjnym, Grzegorz Urban, Wydawnictwo Onepress
<b>Sekrety mistrza fotografii cyfrowej Nowe ujęcia Scotta Kelby'ego Wydanie II</b>, <font color="navy">Scott Kelby</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Sekrety mistrza fotografii cyfrowej Nowe ujęcia Scotta Kelby'ego Wydanie II, Scott Kelby, Wydawnictwo HELION
<b>NLP dla bystrzaków. Wydanie II</b>, <font color="navy">Romilla Ready, Kate Burton</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Septem</font>
NLP dla bystrzaków. Wydanie II, Romilla Ready, Kate Burton, Wydawnictwo Septem
<b>Sekrety Seksualnej Pewności Siebie. Jak stać się pewnym siebie z kobietami</b>, <font color="navy">Marcin Szabelski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Sensus</font>
Sekrety Seksualnej Pewności Siebie. Jak stać się pewnym siebie z kobietami, Marcin Szabelski, Wydawnictwo Sensus
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo WNT
 Kategoria:
 Informatyczne systemy zarzadzania
Zintegrowane Systemy Informatyczne Dobre praktyki wdrożeń

Zintegrowane Systemy Informatyczne Dobre praktyki wdrożeń

54.90zł
40.08zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Modelowanie danych Sharon Allen HELION
Bezpieczeństwo w sieciach Windows Marcin Szeliga HELION
OpenOffice 3.x PL Oficjalny podręcznik Mirosław Dziewoński HELION
Transact-SQL Czarna księga Marcin Szeliga HELION
LATEX wiersz po wierszu Antoni Diller HELION
Blender Podstawy modelowania Bogdan Bociek HELION
Java Efektywne programowanie Wydanie II Joshua Bloch HELION
Algorytmy aproksymacyjne Vijay V. Vazarini WNT
Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW Jak się to robi Wydanie III Bartosz Danowski, Michał Makaruk HELION

niedziela, 19 listopad 2017   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami