Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 Prószyński i S-ka
Zmarszczki czasoprzestrzeni Einstein, fale grawitacyjne i przyszłość astronomii

Zmarszczki czasoprzestrzeni Einstein, fale grawitacyjne i przyszłość astronomii

49.90zł
37.43zł
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia 35.00zł 26.60zł
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia

Tytuł: Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-7926-172-7
Ilość stron: 100
Data wydania: 07/2014
Format: 17.0x24.0cm
Wydawnictwo: WNT
Cena: 35.00zł 26.60zł


Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy.

W przemyśle spożywczym zarządzanie jakością dotyczy głównie produktów, które muszą spełniać wymagania bezpieczeństwa zdrowotnego, odpowiadać gustom klientów i tworzyć przewagę konkurencyjną producentów. W niniejszym kompendium zostały zebrane najważniejsze pojęcia z zakresu zarządzania jakością, przedstawione z uwzględnieniem specyfiki przemysłu spozywczego.

Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.

Spis treści:
1. Podstawowe pojęcia związane z jakością
2. Powstanie i rozwój koncepcji zarządzania jakością (TQM - total quality management)
3. Znaczenie zapwenienia jakości i sterowanie jakością
4. Koszty jakości
5. Metody i techniki zapewnienia jakości
6. Nowoczesne zarządzanie jakością
7. Praca zespołowa w zarządzaniu przez jakość
8. Planowanie jakości
9. Definicja pojęć dotyczących jakości

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia
Tytuł książki: "Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: WNT
Cena: 35.00zł 26.60zł
Klienci, którzy kupili „Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia”, kupili także:
<b>Przekonaj pracowników do dbania o jakość Poradnik menedżerski dla pełnomocników, kierowników i szefów, którym zależy na</b>, <font color="navy">Dorota Szymańska, Marcin Szymański</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Difin</font>
Przekonaj pracowników do dbania o jakość Poradnik menedżerski dla pełnomocników, kierowników i szefów, którym zależy na, Dorota Szymańska, Marcin Szymański, Wydawnictwo Difin
<b>Technologia przetwórstwa mięsa</b>, <font color="navy">Adam Olszewski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo WNT</font>
Technologia przetwórstwa mięsa, Adam Olszewski, Wydawnictwo WNT
<b>NLP dla bystrzaków. Wydanie II</b>, <font color="navy">Romilla Ready, Kate Burton</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Septem</font>
NLP dla bystrzaków. Wydanie II, Romilla Ready, Kate Burton, Wydawnictwo Septem
<b>Język C++ Kompendium wiedzy Wydanie IV</b>, <font color="navy">Bjarne Stroustrup</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Język C++ Kompendium wiedzy Wydanie IV, Bjarne Stroustrup, Wydawnictwo HELION
<b>Marketing wielkich możliwości Jak sprzedawać więcej w szumie informacyjnym</b>, <font color="navy">Grzegorz Urban</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Marketing wielkich możliwości Jak sprzedawać więcej w szumie informacyjnym, Grzegorz Urban, Wydawnictwo Onepress
<b>Sekrety mistrza fotografii cyfrowej Nowe ujęcia Scotta Kelby'ego Wydanie II</b>, <font color="navy">Scott Kelby</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Sekrety mistrza fotografii cyfrowej Nowe ujęcia Scotta Kelby'ego Wydanie II, Scott Kelby, Wydawnictwo HELION
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo WNT
 Kategoria:
 Ekonometria
Zastosowanie metod ilościowych w ekonomii i zarządzaniu

Zastosowanie metod ilościowych w ekonomii i zarządzaniu

58.00zł
48.72zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Idealna reklama Sztuka promowania aplikacji w internecie Erica Sadun, Steve Sande HELION
Linux niezbędnik programisty John Fusco HELION
UML inżynieria oprogramowania wydanie II Perdita Stevens HELION
Podstawy fizyki Tom 3 Wydanie 2 David Halliday, Robert Resnick, Jearl Walker Naukowe PWN
Architektura systemów zarządzania przedsiębiorstwem Wzorce projektowe Martin Fowler HELION
C++. Leksykon kieszonkowy Kyle Loudon HELION
Systemy uczące się Rozpoznawanie wzorców analiza skupień i redukcja wymiarowości Mirosław Krzyśko, Waldemar Wołyński, Tomasz Górecki, Michał Skorzybut WNT
JUnit pragmatyczne testy jednostkowe w Javie Andy Hunt, Dave Thomas HELION
Encyklopedia popularna PWN + CD Edycja 2015 Praca zbiorowa Naukowe PWN

środa, 18 lipiec 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami