Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Słowniki
Serwery
Sieci komputerowe
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Angielsko-polski słownik fizyczny Słownik podręczny

Angielsko-polski słownik fizyczny Słownik podręczny

49.00zł
39.69zł
Zakwas Technologia w piekarni 99.00zł
Zakwas Technologia w piekarni

Tytuł: Zakwas Technologia w piekarni
Autor: Markus Brandt, Michael Ganzle
ISBN: 978-83-01-18299-1
Ilość stron: 408
Data wydania: 10/2015
Oprawa: Twarda
Format: 15.5x24.0cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 99.00zł


Zakwas
• Jak zakwas wpływa na jakość pieczywa i jego właściwości odżywcze?
• Jakie są techniki prowadzenia kwasu pszennego i żytniego?

W książce przedstawiono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu – zarówno z perspektywy naukowej, jak i empirycznej – oraz cenne wskazówki praktyczne pomocne w kłopotliwych sytuacjach. W publikacji uwzględniono zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory.

W książce zawarto również informacje dotyczące m.in.:
• prowadzenia zakwasu żytniego i pszennego,
• zasad działania urządzeń do produkcji zakwasów wraz z prezentacją ich wad i zalet,
• możliwości dostosowania metody prowadzenia zakwasu do indywidualnych potrzeb,
• kultur starterowych do wyprowadzania zakwasów w zakładach piekarniczych.

Niezbędnik wszystkich, którzy chcą opanować sztukę tworzenia optymalnego zakwasu.

Zakwas Technologia w piekarni
Tytuł książki: "Zakwas Technologia w piekarni"
Autor: Markus Brandt, Michael Ganzle
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 99.00zł
Klienci, którzy kupili „Zakwas Technologia w piekarni”, kupili także:

Chemia w szkole średniej Tom 1 - Powtórzenie Tom 2 - Testy egzaminacyjne, Waldemar Ufnalski, Wydawnictwo WNT

Analiza logarytmiczno-liniowa Teoria i zastosowania z wykorzystaniem programu R, Justyna Brzezińska, Wydawnictwo C.H. BECK
<b>Wprowadzenie do elektroniki i elektrotechniki. Tom 2 Systemy cyfrowe</b>, <font color="navy">Allan R. Hambley</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Wprowadzenie do elektroniki i elektrotechniki. Tom 2 Systemy cyfrowe, Allan R. Hambley, Wydawnictwo Naukowe PWN

Analiza funkcjonalna Wydanie 2, Walter Rudin, Wydawnictwo Naukowe PWN

Historia kolei w Polsce, Adam Dylewski, Wydawnictwo Carta Blanca

Kosmetyka Przewodnik po substancjach czynnych i pomocniczych, Erika Fink, Wydawnictwo MedPharm

Angular instalacja i działanie Nauka krok po kroku, Seshadri Shyam, Wydawnictwo Promise

Cyfrowe społeczeństwo w elektronicznej gospodarce, Artur Borcuch, Wydawnictwo CEDEWU
<b>Django. Tworzenie nowoczesnych aplikacji internetowych w Pythonie</b>, <font color="navy">Ben Shaw, Saurabh Badhwar, Andrew Bird, Bharath Chandra K S, Chris Gue</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Helion</font>
Django. Tworzenie nowoczesnych aplikacji internetowych w Pythonie, Ben Shaw, Saurabh Badhwar, Andrew Bird, Bharath Chandra K S, Chris Gue, Wydawnictwo Helion

wtorek, 16 kwietnia 2024   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami