Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Słowniki
Serwery
Sieci komputerowe
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 APN Promise
Komercyjne i przemysłowe aplikacje Internetu rzeczy na Raspberry Pi Prototypowanie rozwiązań IoT

Komercyjne i przemysłowe aplikacje Internetu rzeczy na Raspberry Pi Prototypowanie rozwiązań IoT

79.80zł
64.64zł
Zakwas Technologia w piekarni 99.00zł
Zakwas Technologia w piekarni

Tytuł: Zakwas Technologia w piekarni
Autor: Markus Brandt, Michael Ganzle
ISBN: 978-83-01-18299-1
Ilość stron: 408
Data wydania: 10/2015
Oprawa: Twarda
Format: 15.5x24.0cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 99.00zł


Zakwas
• Jak zakwas wpływa na jakość pieczywa i jego właściwości odżywcze?
• Jakie są techniki prowadzenia kwasu pszennego i żytniego?

W książce przedstawiono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu – zarówno z perspektywy naukowej, jak i empirycznej – oraz cenne wskazówki praktyczne pomocne w kłopotliwych sytuacjach. W publikacji uwzględniono zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory.

W książce zawarto również informacje dotyczące m.in.:
• prowadzenia zakwasu żytniego i pszennego,
• zasad działania urządzeń do produkcji zakwasów wraz z prezentacją ich wad i zalet,
• możliwości dostosowania metody prowadzenia zakwasu do indywidualnych potrzeb,
• kultur starterowych do wyprowadzania zakwasów w zakładach piekarniczych.

Niezbędnik wszystkich, którzy chcą opanować sztukę tworzenia optymalnego zakwasu.

Zakwas Technologia w piekarni
Tytuł książki: "Zakwas Technologia w piekarni"
Autor: Markus Brandt, Michael Ganzle
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 99.00zł
Klienci, którzy kupili „Zakwas Technologia w piekarni”, kupili także:
<b>Linux. Wprowadzenie do wiersza poleceń. Wydanie II</b>, <font color="navy">William Shotts</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Helion</font>
Linux. Wprowadzenie do wiersza poleceń. Wydanie II, William Shotts, Wydawnictwo Helion
<b>Digitalizacja w systemach automatyki SIMATIC. Teoria, przykłady, ćwiczenia</b>, <font color="navy">Artur Nowocień</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Helion</font>
Digitalizacja w systemach automatyki SIMATIC. Teoria, przykłady, ćwiczenia, Artur Nowocień, Wydawnictwo Helion

Cyfrowe Państwo Uwarunkowania i perspektywy, Marcin Kowalczyk, Wydawnictwo Naukowe PWN

Statystyka dla fizyków Ćwiczenia, Roman Nowak, Wydawnictwo Naukowe PWN

Zakazany dekalog. 10 grzechów głównych telemarketera, Monika Iwaniec, Wydawnictwo Onepress

Ekologiczny dom Jak go zbudować i zdrowo w nim mieszkać, Duran Sergi Costa, Wydawnictwo Arkady
<b>Elastyczne nawyki. Jak kształtować dobre nawyki w życiu pełnym zmian</b>, <font color="navy">Stephen Guise</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Sensus</font>
Elastyczne nawyki. Jak kształtować dobre nawyki w życiu pełnym zmian, Stephen Guise, Wydawnictwo Sensus

Słownik naukowo-techniczny rosyjsko-polski, Praca zbiorowa, Wydawnictwo WNT

J2ME almanach, Kim Topley, Wydawnictwo Helion

środa, 24 kwietnia 2024   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami