Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 Difin
Decyzje finansowe w przedsiębiorstwie

Decyzje finansowe w przedsiębiorstwie

46.00zł
39.10zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II 69.00zł 51.75zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-01-19412-3
Ilość stron: 346
Data wydania: 07/2018 (wydanie 2)
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.75zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.75zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II”, kupili także:
<b>Instalowanie i konfigurowanie Windows Server 2012 R2 Poradnik szkoleniowy</b>, <font color="navy">Mitch Tulloch</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Microsoft Press</font>
Instalowanie i konfigurowanie Windows Server 2012 R2 Poradnik szkoleniowy, Mitch Tulloch, Wydawnictwo Microsoft Press
<b>Microsoft Office 2007 PL Rady i wskazówki Rozwiązania w biznesie</b>, <font color="navy">Paul McFedries</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Microsoft Office 2007 PL Rady i wskazówki Rozwiązania w biznesie, Paul McFedries, Wydawnictwo HELION
<b>RPA. Zielony Przewodnik. Wydanie 1</b>, <font color="navy">Praca zbiorowa</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Bezdroża</font>
RPA. Zielony Przewodnik. Wydanie 1, Praca zbiorowa, Wydawnictwo Bezdroża
<b>Podstawy statystyki w Excelu</b>, <font color="navy">Wiesława Regel</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Podstawy statystyki w Excelu, Wiesława Regel, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Java Podstawy Wydanie IX</b>, <font color="navy">Cay S. Horstmann, Gary Cornell</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Java Podstawy Wydanie IX, Cay S. Horstmann, Gary Cornell, Wydawnictwo HELION
<b>Mówca doskonały. Wystąpienia publiczne w praktyce. Wydanie 2 rozszerzone</b>, <font color="navy">Agata Rzędowska, Jerzy Rzędowski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Mówca doskonały. Wystąpienia publiczne w praktyce. Wydanie 2 rozszerzone, Agata Rzędowska, Jerzy Rzędowski, Wydawnictwo Onepress
<b>Systemy i sieci komputerowe Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk</b>, <font color="navy">Paweł Bensel</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Systemy i sieci komputerowe Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk, Paweł Bensel, Wydawnictwo HELION
<b>Tworzywa sztuczne tom 1 Tworzywa ogólnego zastosowania</b>, <font color="navy">Włodzimierz Szlezyngier, Zbigniew K. Brzozowski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Fosze</font>
Tworzywa sztuczne tom 1 Tworzywa ogólnego zastosowania, Włodzimierz Szlezyngier, Zbigniew K. Brzozowski, Wydawnictwo Fosze
<b>Fotografowanie mężczyzn 500 kreatywnych ujęć</b>, <font color="navy">Michelle Perkins</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Fotografowanie mężczyzn 500 kreatywnych ujęć, Michelle Perkins, Wydawnictwo HELION
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 Chemia
Biochemia Harpera ilustrowana Wydanie 6

Biochemia Harpera ilustrowana Wydanie 6

157.00zł
124.03zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Drgania regularne i chaotyczne w wybranych układach z wahadłami Danuta Sado WNT
Jądro Linuksa Przewodnik programisty Robert Love HELION
Projektowanie gier Podstawy Wydanie II Ernest Adams HELION
ArchiCad 8.1/9 Rafał Ślęk HELION
PHP i MySQL wprowadzenie Wydanie II Michele Davis, Jon Phillips HELION
Edgecam Wieloosiowe frezowanie CNC Przemysław Kochan HELION
Fizyka dla programistów gier David M. Bourg HELION
Język UML 2.0 w modelowaniu systemów informatycznych Stanisław Wrycza, Bartosz Marcinkowski, Krzysztof Wyrzykowski HELION
Podstawy fizyki Tom 2 Wydanie 2 David Halliday, Robert Resnick, Jearl Walker Naukowe PWN

poniedziałek, 10 grudzień 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami