Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 Prószyński i S-ka
Szyfr Egiptu. Jean-François Champollion i hieroglify

Szyfr Egiptu. Jean-François Champollion i hieroglify

42.00zł
33.60zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II 69.00zł 51.06zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-01-19412-3
Ilość stron: 346
Data wydania: 07/2018 (wydanie 2)
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.06zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.06zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II”, kupili także:
<b>Analiza formacji w wykresach giełdowych</b>, <font color="navy">Thomas N. Bulkowski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Linia</font>
Analiza formacji w wykresach giełdowych, Thomas N. Bulkowski, Wydawnictwo Linia
<b>Tajemnice wszechświata Najnowsze odkrycia</b>, <font color="navy">Giles Sparrow</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Bellona</font>
Tajemnice wszechświata Najnowsze odkrycia, Giles Sparrow, Wydawnictwo Bellona
<b>HTML5 Programowanie aplikacji</b>, <font color="navy">Zachary Kessin</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
HTML5 Programowanie aplikacji, Zachary Kessin, Wydawnictwo HELION
<b>Stoicyzm na każdy dzień roku. 366 medytacji na temat mądrości, wytrwałości i sztuki życia</b>, <font color="navy">Ryan Holiday, Stephen Hanselman</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Stoicyzm na każdy dzień roku. 366 medytacji na temat mądrości, wytrwałości i sztuki życia, Ryan Holiday, Stephen Hanselman, Wydawnictwo Onepress
<b>Gwintowniki wygniatające Konstrukcja projektowanie wykonanie</b>, <font color="navy">Kazimierz Łyczko</font>, <font color="green"> Wydawnictwo WNT</font>
Gwintowniki wygniatające Konstrukcja projektowanie wykonanie, Kazimierz Łyczko, Wydawnictwo WNT
<b>Programowanie w C. Sprytne podejście do trudnych zagadnień, których wolałbyś unikać (takich jak język C)</b>, <font color="navy">Zed A. Shaw</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Programowanie w C. Sprytne podejście do trudnych zagadnień, których wolałbyś unikać (takich jak język C), Zed A. Shaw, Wydawnictwo HELION
<b>Małe wielkie sprawy 163 sposoby osiągania doskonałości w biznesie</b>, <font color="navy">Tom Peters</font>, <font color="green"> Wydawnictwo MT Biznes</font>
Małe wielkie sprawy 163 sposoby osiągania doskonałości w biznesie, Tom Peters, Wydawnictwo MT Biznes
<b>NLP dla menedżera</b>, <font color="navy">David Molden</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
NLP dla menedżera, David Molden, Wydawnictwo Onepress
<b>Fotografowanie mężczyzn 500 kreatywnych ujęć</b>, <font color="navy">Michelle Perkins</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Fotografowanie mężczyzn 500 kreatywnych ujęć, Michelle Perkins, Wydawnictwo HELION
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 Ekonometria
Badania operacyjne

Badania operacyjne

64.90zł
55.17zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Satelitarne sieci teleinformatyczne Ryszard J. Zieliński WNT
Ekonomia polityczna Unii Europejskiej i jej problemy Kazimierz Tarchalski WNT
Prolog Programowanie W.F. Clocksin, C.S. Mellish HELION
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach Adam Olszewski WNT
Przewodnik audytora systemów informatycznych Marian Molski, Małgorzata Łacheta HELION
Chemia organiczna Część III Clayden J., Greeves N.,. Warren S., Wothers S WNT
Solid Edge Komputerowe wspomaganie projektowania Grzegorz Kazimierczak, Bernard Pacula, Adam Budzyński HELION
Cisza w sieci Praktyczny przewodnik po pasywnym rozpoznaniu i atakach pośrednich Michał Zalewski HELION
Teoria sygnałów Wstęp wydanie II Jacek Izydorczyk, Grzegorz Płonka, Grzegorz Tyma HELION

wtorek, 14 sierpień 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami