Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WKiŁ
Fiat Panda

Fiat Panda

60.00zł
45.00zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II 69.00zł 55.89zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-01-19412-3
Ilość stron: 346
Data wydania: 07/2018 (wydanie 2)
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 55.89zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 55.89zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II”, kupili także:
<b>Pancerniki i lotniskowce</b>, <font color="navy">Steve Crawford</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Bellona</font>
Pancerniki i lotniskowce, Steve Crawford, Wydawnictwo Bellona
<b>Blitzmarketing Praktyczny przewodnik po narzędziach WEB 3.0</b>, <font color="navy">Michael Tasner</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Wolters Kluwer</font>
Blitzmarketing Praktyczny przewodnik po narzędziach WEB 3.0, Michael Tasner, Wydawnictwo Wolters Kluwer
<b>Wbiec na szczyt</b>, <font color="navy">Arthur Lydiard</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Septem</font>
Wbiec na szczyt, Arthur Lydiard, Wydawnictwo Septem
<b>Sekrety profesjonalnego brzmienia w małym studiu</b>, <font color="navy">Mike Senior</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Sekrety profesjonalnego brzmienia w małym studiu, Mike Senior, Wydawnictwo HELION
<b>Przewodnik audytora systemów informatycznych</b>, <font color="navy">Marian Molski, Małgorzata Łacheta</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Przewodnik audytora systemów informatycznych, Marian Molski, Małgorzata Łacheta, Wydawnictwo HELION
<b>Angular 2. Programowanie z użyciem języka TypeScript</b>, <font color="navy">Yakov Fain, Anton Moiseev</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Angular 2. Programowanie z użyciem języka TypeScript, Yakov Fain, Anton Moiseev, Wydawnictwo HELION
<b>Prawo w sieci Zarys regulacji internetu</b>, <font color="navy">Piotr Waglowski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Prawo w sieci Zarys regulacji internetu, Piotr Waglowski, Wydawnictwo Onepress
<b>Tao mikrousług. Projektowanie i wdrażanie</b>, <font color="navy">Richard Rodger</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Tao mikrousług. Projektowanie i wdrażanie, Richard Rodger, Wydawnictwo HELION
<b>Praktyki mistrza SQL. Programowanie zaawansowane</b>, <font color="navy">Joe Celko</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Praktyki mistrza SQL. Programowanie zaawansowane, Joe Celko, Wydawnictwo HELION
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 Fizyka
Podstawy fizyki dla kandydatów na wyższe uczelnie i studentów

Podstawy fizyki dla kandydatów na wyższe uczelnie i studentów

69.00zł
55.89zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Algorytmy i struktury danych Helion Alfred V. Aho, John E. Hopcroft. Jeffrey D. Ullman HELION
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach Adam Olszewski WNT
Python i Django Programowanie aplikacji webowych Jeff Forcier, Paul Bissex, Wesley Chun HELION
Systemy i sieci komputerowe Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk Paweł Bensel HELION
Sass. Nowoczesne arkusze stylów Bartosz Chucherko HELION
Jak zdać egzamin zawodowy w technikum informatycznym? Kwalifikacje E.12, E.13, E.14 Tomasz Kowalski HELION
SAP R/3 Przewodnik dla menadżerów Vivek Kale HELION
OpenGL programowanie gier Kevin Hawkins, Dave Astle HELION
Bionika Wydanie 2 Ewaryst Tkacz, Przemysław Borys WNT

czwartek, 27 czerwiec 2019   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami