Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 Difin
Ekonomika transportu dla potrzeb logistyka(i) Teoria i praktyka

Ekonomika transportu dla potrzeb logistyka(i) Teoria i praktyka

47.00zł
39.95zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II 69.00zł 55.89zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-01-19412-3
Ilość stron: 346
Data wydania: 07/2018 (wydanie 2)
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 55.89zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 55.89zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II”, kupili także:
<b>Uwolnij wartość swojej firmy Klucz do skutecznego wyjścia z inwestycji</b>, <font color="navy">Les Nemethy</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Wolters Kluwer</font>
Uwolnij wartość swojej firmy Klucz do skutecznego wyjścia z inwestycji, Les Nemethy, Wydawnictwo Wolters Kluwer
<b>Trening siłowy bez sprzętu</b>, <font color="navy">Olivier Lafay</font>, <font color="green"> Wydawnictwo JK</font>
Trening siłowy bez sprzętu, Olivier Lafay, Wydawnictwo JK
<b>122 sposoby na OpenOffice.ux.pl 2.0</b>, <font color="navy">Adam Jaronicki</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
122 sposoby na OpenOffice.ux.pl 2.0, Adam Jaronicki, Wydawnictwo HELION
<b>Reakcje kwasów i zasad w chemii analitycznej</b>, <font color="navy">Adam Hulanicki</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Reakcje kwasów i zasad w chemii analitycznej, Adam Hulanicki, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Nowoczesne kompendium chemii</b>, <font color="navy">K.H. Lautenschläger, W. Schröter, A. Wanninger</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Nowoczesne kompendium chemii, K.H. Lautenschläger, W. Schröter, A. Wanninger, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Obsługa komputera (także laptopa) z Windows 7 samouczek-kurs</b>, <font color="navy">Praca zbiorowa</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELP</font>
Obsługa komputera (także laptopa) z Windows 7 samouczek-kurs, Praca zbiorowa, Wydawnictwo HELP
<b>Hibernate w akcji</b>, <font color="navy">Christian Bauer, Gavin King</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Hibernate w akcji, Christian Bauer, Gavin King, Wydawnictwo HELION
<b>Przewodnik po statystyce dla socjologów</b>, <font color="navy">Maria Nawojczyk</font>, <font color="green"> Wydawnictwo SPSS</font>
Przewodnik po statystyce dla socjologów, Maria Nawojczyk, Wydawnictwo SPSS
<b>Chemia fizyczna Tom 4 Laboratorium fizykochemiczne</b>, <font color="navy">Andrzej Olszowski, Ludwik Komorowski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Chemia fizyczna Tom 4 Laboratorium fizykochemiczne, Andrzej Olszowski, Ludwik Komorowski, Wydawnictwo Naukowe PWN
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 Windows 2012 serwer
Egzamin 70-741: Windows Server 2016 - Praca w sieci

Egzamin 70-741: Windows Server 2016 - Praca w sieci

98.70zł
78.96zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Microsoft Project 2016 Krok po kroku Carl Chatfield, Timothy Johnson Promise
Windows Server 2008 PL Biblia Jeffrey R. Shapiro HELION
Modelowanie bryłowe w systemie CATIA przykłady i ćwiczenia Marek Wyleżoł HELION
Drgania regularne i chaotyczne w wybranych układach z wahadłami Danuta Sado WNT
Python rozmówki Brad Dayley HELION
Informatyka Europejczyka Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych. Zakres podstawowy (Wydanie II) Jarosław Skłodowski HELION
Sass. Nowoczesne arkusze stylów Bartosz Chucherko HELION
Cisza w sieci Praktyczny przewodnik po pasywnym rozpoznaniu i atakach pośrednich Michał Zalewski HELION
Edgecam Wieloosiowe frezowanie CNC Przemysław Kochan HELION

środa, 26 czerwiec 2019   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami