Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 BTC
Współczesny oscyloskop Budowa i pomiary

Współczesny oscyloskop Budowa i pomiary

82.00zł
65.60zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II 69.00zł 51.06zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-01-19412-3
Ilość stron: 346
Data wydania: 07/2018 (wydanie 2)
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.06zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.06zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II”, kupili także:
<b>Linux Programowanie systemowe Wydanie II</b>, <font color="navy">Robert Love</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Linux Programowanie systemowe Wydanie II, Robert Love, Wydawnictwo HELION
<b>Lepiej być mądrym i bogatym</b>, <font color="navy">Katarzyna Lorek</font>, <font color="green"> Wydawnictwo MT Biznes</font>
Lepiej być mądrym i bogatym, Katarzyna Lorek, Wydawnictwo MT Biznes
<b>Microsoft Windows XP krok po kroku wersja polska wydanie 2</b>, <font color="navy">Microsoft</font>, <font color="green"> Wydawnictwo RM</font>
Microsoft Windows XP krok po kroku wersja polska wydanie 2, Microsoft, Wydawnictwo RM
<b>E-mail marketing oswojony. Teoria, praktyka, prawda</b>, <font color="navy">Artur Dąbrowski, Filip Kłodawski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
E-mail marketing oswojony. Teoria, praktyka, prawda, Artur Dąbrowski, Filip Kłodawski, Wydawnictwo Onepress
<b>Agile Software Development Gra zespołowa Wydanie II</b>, <font color="navy">Alistair Cockburn</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Agile Software Development Gra zespołowa Wydanie II, Alistair Cockburn, Wydawnictwo HELION
<b>Wspinaczka Praktyczny podręcznik</b>, <font color="navy">John Long</font>, <font color="green"> Wydawnictwo RM</font>
Wspinaczka Praktyczny podręcznik, John Long, Wydawnictwo RM
<b>Zarządzanie zespołami</b>, <font color="navy">Ewelina Krok</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Zarządzanie zespołami, Ewelina Krok, Wydawnictwo Onepress
<b>Systemy krajobrazowe Struktura funkcjonowanie planowanie</b>, <font color="navy">Tadeusz Jan Chmielewski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Systemy krajobrazowe Struktura funkcjonowanie planowanie, Tadeusz Jan Chmielewski, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Pamięć i intelekt Trening mistrzowski</b>, <font color="navy">Marek Szurawski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo AHA</font>
Pamięć i intelekt Trening mistrzowski, Marek Szurawski, Wydawnictwo AHA
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 Chemia
Chemia dla bystrzaków. Wydanie II

Chemia dla bystrzaków. Wydanie II

39.90zł
28.33zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Kwalifikacje E.14 i EE.09. Podstawy programowania w języku JavaScript. Ćwiczenia praktyczne do nauki zawodu technik info Piotr Siewniak HELION
JavaScript mocne strony Douglas Crockford HELION
Teoria sygnałów Wstęp wydanie II Jacek Izydorczyk, Grzegorz Płonka, Grzegorz Tyma HELION
Solid Edge 17 Podstawy Grzegorz Kazimierczak HELION
ECDL Europejski Certyfikat Umiejętności Komputerowych Przewodnik Tom I Leszek Litwin HELION
Projekt Feniks. Powieść o IT, modelu DevOps i o tym, jak pomóc firmie w odniesieniu sukcesu Gene Kim, Kevin Behr, George Spafford HELION
LATEX wiersz po wierszu Antoni Diller HELION
OpenGL programowanie gier Kevin Hawkins, Dave Astle HELION
Projektowanie gier Podstawy Wydanie II Ernest Adams HELION

wtorek, 16 październik 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami