Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 PWN
Przyrodnicze podstawy gospodarowania przestrzenią

Przyrodnicze podstawy gospodarowania przestrzenią

69.00zł
51.75zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II 69.00zł 51.75zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-01-19412-3
Ilość stron: 346
Data wydania: 07/2018 (wydanie 2)
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.75zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.75zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II”, kupili także:
<b>Microsoft Visual C# 2012 Krok po kroku</b>, <font color="navy">John Sharp</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Microsoft Press</font>
Microsoft Visual C# 2012 Krok po kroku, John Sharp, Wydawnictwo Microsoft Press
<b>ABC Word 2010 PL</b>, <font color="navy">Aleksandra Tomaszewska</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
ABC Word 2010 PL, Aleksandra Tomaszewska, Wydawnictwo HELION
<b>Fotografia cyfrowa Kompendium</b>, <font color="navy">Ian Farrell</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Arkady</font>
Fotografia cyfrowa Kompendium, Ian Farrell, Wydawnictwo Arkady
<b>Opel Astra II i Zafira Wydanie 7</b>, <font color="navy">Hans-Rüdiger Etzold</font>, <font color="green"> Wydawnictwo WKiŁ</font>
Opel Astra II i Zafira Wydanie 7, Hans-Rüdiger Etzold, Wydawnictwo WKiŁ
<b>Ember.js dla webdeveloperów</b>, <font color="navy">Jesse Cravens, Thomas Q Brady</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Ember.js dla webdeveloperów, Jesse Cravens, Thomas Q Brady, Wydawnictwo HELION
<b>Fundamenty palowe Tom 2 Badania i zastosowania</b>, <font color="navy">Kazimierz Gwizdała</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Fundamenty palowe Tom 2 Badania i zastosowania, Kazimierz Gwizdała, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Reklama</b>, <font color="navy">Adam Grzegorczyk</font>, <font color="green"> Wydawnictwo PWE</font>
Reklama, Adam Grzegorczyk, Wydawnictwo PWE
<b>Turbo Pascal twój pierwszy program Wydanie drugie</b>, <font color="navy">Karol Wierzchołowski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELP</font>
Turbo Pascal twój pierwszy program Wydanie drugie, Karol Wierzchołowski, Wydawnictwo HELP
<b>Mistrzowska edycja zdjęć Adobe Photoshop CS5/CS5 PL dla fotografów</b>, <font color="navy">Martin Evening</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Mistrzowska edycja zdjęć Adobe Photoshop CS5/CS5 PL dla fotografów, Martin Evening, Wydawnictwo HELION
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 Energetyka
Biogazownie rolnicze

Biogazownie rolnicze

29.00zł
26.10zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Architektura systemów zarządzania przedsiębiorstwem Wzorce projektowe Martin Fowler HELION
JUnit pragmatyczne testy jednostkowe w Javie Andy Hunt, Dave Thomas HELION
Bezpieczeństwo w sieciach Windows Marcin Szeliga HELION
ArchiCAD 10 Karl Heinz Sperber HELION
Odzysk i zagospodarowanie niskotemperaturowego ciepła odpadowego ze spalin wylotowych Kazimierz Wójs Naukowe PWN
PHP5 tworzenie stron WWW ćwiczenia praktyczne wydanie III Andrzej Kierzkowski HELION
Podstawy fizyki Tom 2 Wydanie 2 David Halliday, Robert Resnick, Jearl Walker Naukowe PWN
Egzamin 70-412: Konfigurowanie zaawansowanych usług Windows Server 2012 R2 J. C. Mackin, Orin Thomas Microsoft Press
Bazy danych i PostgreSQL od podstaw Richard Stones, Neil Matthew HELION

wtorek, 18 grudzień 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami