Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Sieci Petriego w modelowaniu i analizie systemów współbieżnych

Sieci Petriego w modelowaniu i analizie systemów współbieżnych

55.65zł
42.29zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II 69.00zł 51.06zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-01-19412-3
Ilość stron: 346
Data wydania: 07/2018 (wydanie 2)
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.06zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.06zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II”, kupili także:
<b>Adaptywny kod. Zwinne programowanie, wzorce projektowe i SOLID-ne zasady. Wydanie II</b>, <font color="navy">Gary McLean Hall</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Adaptywny kod. Zwinne programowanie, wzorce projektowe i SOLID-ne zasady. Wydanie II, Gary McLean Hall, Wydawnictwo HELION
<b>Zarządzanie produktywnością w przedsiębiorstwie</b>, <font color="navy">Anna Kosieradzka</font>, <font color="green"> Wydawnictwo C.H. BECK</font>
Zarządzanie produktywnością w przedsiębiorstwie, Anna Kosieradzka, Wydawnictwo C.H. BECK
<b>Grzeczne dziewczynki nie kręcą interesem Szczere rady otwarte rozmowy i prawdziwe historie dla zaradnych bizneswoman</b>, <font color="navy">Caitlin Friedman, Kimberly Yorio</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Grzeczne dziewczynki nie kręcą interesem Szczere rady otwarte rozmowy i prawdziwe historie dla zaradnych bizneswoman, Caitlin Friedman, Kimberly Yorio, Wydawnictwo HELION
<b>Chmura obliczeniowa Rozwiązania dla biznesu</b>, <font color="navy">Jothy Rosenberg, Arthur Mateos</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Chmura obliczeniowa Rozwiązania dla biznesu, Jothy Rosenberg, Arthur Mateos, Wydawnictwo HELION
<b>E-konsument na rynku usług</b>, <font color="navy">Tomasz Szopiński</font>, <font color="green"> Wydawnictwo CEDEWU</font>
E-konsument na rynku usług, Tomasz Szopiński, Wydawnictwo CEDEWU
<b>Zarządzanie projektami w organizacji</b>, <font color="navy">Krzysztof Janasz, Joanna Wiśniewska</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Difin</font>
Zarządzanie projektami w organizacji, Krzysztof Janasz, Joanna Wiśniewska, Wydawnictwo Difin
<b>Opel Astra I</b>, <font color="navy">Hans-Rüdiger Etzold</font>, <font color="green"> Wydawnictwo WKiŁ</font>
Opel Astra I, Hans-Rüdiger Etzold, Wydawnictwo WKiŁ
<b>Umysł fotografa Myślenie kreatywne w fotografii cyfrowej</b>, <font color="navy">Michael Freeman</font>, <font color="green"> Wydawnictwo G+J RBA</font>
Umysł fotografa Myślenie kreatywne w fotografii cyfrowej, Michael Freeman, Wydawnictwo G+J RBA
<b>Urządzenia techniki komputerowej Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk</b>, <font color="navy">Tomasz Kowalski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Urządzenia techniki komputerowej Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk, Tomasz Kowalski, Wydawnictwo HELION
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 Chemia
Laboratorium w szufladzie Biologia

Laboratorium w szufladzie Biologia

39.00zł
28.86zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
C++. 50 efektywnych sposobów na udoskonalenie Twoich programów Scott Meyers HELION
SAP R/3 Przewodnik dla menadżerów Vivek Kale HELION
Bezpieczeństwo w sieciach Windows Marcin Szeliga HELION
Chemia organiczna Część II Clayden J., Dreeves N., Warren S., Wothers P. WNT
ECDL Europejski Certyfikat Umiejętności Komputerowych Przewodnik Tom II Leszek Litwin HELION
C++ Algorytmy i struktury danych Adam Drozdek HELION
Visual Studio .NET: .NET Framework czarna księga Julian Templeman, David Vitter HELION
Rootkity Sabotowanie jądra systemu Windows Greg Hoglund, Jamie Butler HELION
Python rozmówki Brad Dayley HELION

wtorek, 16 październik 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami