Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 Difin
Zarządzanie projektami w organizacji

Zarządzanie projektami w organizacji

59.00zł
48.38zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II 69.00zł 51.75zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-01-19412-3
Ilość stron: 346
Data wydania: 07/2018 (wydanie 2)
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.75zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.75zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II”, kupili także:
<b>MS Project 2007 i MS Project Server 2007 Efektywne zarządzanie projektami</b>, <font color="navy">Sebastian Wilczewski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
MS Project 2007 i MS Project Server 2007 Efektywne zarządzanie projektami, Sebastian Wilczewski, Wydawnictwo HELION
<b>PHP Wzorce projektowe</b>, <font color="navy">William Sanders</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
PHP Wzorce projektowe, William Sanders, Wydawnictwo HELION
<b>Podstawy rachunkowości Zbiór zadań</b>, <font color="navy">Mariusz Andrzejewski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Podstawy rachunkowości Zbiór zadań, Mariusz Andrzejewski, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Teoretyczne minimum Co musisz wiedzieć, żeby zacząć zajmować się fizyką</b>, <font color="navy">George Hrabovsky, Leonard Susskind</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Prószyński</font>
Teoretyczne minimum Co musisz wiedzieć, żeby zacząć zajmować się fizyką, George Hrabovsky, Leonard Susskind, Wydawnictwo Prószyński
<b>Tworzenie stron WWW kurs Wydanie III</b>, <font color="navy">Radosław Sokół</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Tworzenie stron WWW kurs Wydanie III, Radosław Sokół, Wydawnictwo HELION
<b>Adobe Creative Suite 3 Web Standard. Tworzenie dynamicznych stron WWW. Warsztaty</b>, <font color="navy">Paweł Zakrzewski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Adobe Creative Suite 3 Web Standard. Tworzenie dynamicznych stron WWW. Warsztaty, Paweł Zakrzewski, Wydawnictwo HELION
<b>Lojalność konsumenta Jak budować trwałe relacje z klientem</b>, <font color="navy">Maciej Tesławski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Lojalność konsumenta Jak budować trwałe relacje z klientem, Maciej Tesławski, Wydawnictwo Onepress
<b>Strategiczne zarządzanie zasobami ludzkimi</b>, <font color="navy">Michael Armstrong</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Wolters Kluwer</font>
Strategiczne zarządzanie zasobami ludzkimi, Michael Armstrong, Wydawnictwo Wolters Kluwer
<b>Specjalne metody wtryskiwania tworzyw polimerowych</b>, <font color="navy">Elżbieta Bociąga</font>, <font color="green"> Wydawnictwo WNT</font>
Specjalne metody wtryskiwania tworzyw polimerowych, Elżbieta Bociąga, Wydawnictwo WNT
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 Chemia
Toksykologia współczesna

Toksykologia współczesna

189.00zł
149.31zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Bezpieczeństwo sieci w Linuksie. Wykrywanie ataków i obrona przed nimi za pomocą iptables, psad i fwsnort Michael Rash HELION
Systemy Informacji Geograficznej Zarządzanie danymi przestrzennymi w GIS, SIP, SIT, LIS Leszek Litwin, Grzegorz Myrda HELION
Windows Server 2008 PL Biblia Jeffrey R. Shapiro HELION
Ekonomia polityczna Unii Europejskiej i jej problemy Kazimierz Tarchalski WNT
Teoria sygnałów Wstęp wydanie II Jacek Izydorczyk, Grzegorz Płonka, Grzegorz Tyma HELION
Architektura systemów zarządzania przedsiębiorstwem Wzorce projektowe Martin Fowler HELION
Python rozmówki Brad Dayley HELION
Perełki programowania gier Vademecum profesjonalisty Tom 3 Dante Treglia HELION
Transact-SQL Czarna księga Marcin Szeliga HELION

niedziela, 20 styczeń 2019   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami