Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 MsPress
Egzamin 70-687 Konfigurowanie Windows 8

Egzamin 70-687 Konfigurowanie Windows 8

98.70zł
74.03zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II 69.00zł 51.75zł
Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-01-19412-3
Ilość stron: 346
Data wydania: 07/2018 (wydanie 2)
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.75zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 69.00zł 51.75zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II”, kupili także:
<b>Pozaziemska technologia starożytności Wydanie II</b>, <font color="navy">Hartwig Hausdorf</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Amber</font>
Pozaziemska technologia starożytności Wydanie II, Hartwig Hausdorf, Wydawnictwo Amber
<b>Rejestr Windows 2003 leksykon kieszonkowy</b>, <font color="navy">Mirosław Chorążewski, Dorota Zięba</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Rejestr Windows 2003 leksykon kieszonkowy, Mirosław Chorążewski, Dorota Zięba, Wydawnictwo HELION
<b>Niebo Przewodnik po Wszechświecie</b>, <font color="navy">Przemysław Rudź</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Carta Blanca</font>
Niebo Przewodnik po Wszechświecie, Przemysław Rudź, Wydawnictwo Carta Blanca
<b>Drugie oblicze Wall Street, czyli dlaczego odszedłem z Goldman Sachs</b>, <font color="navy">Greg Smith</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Drugie oblicze Wall Street, czyli dlaczego odszedłem z Goldman Sachs, Greg Smith, Wydawnictwo Onepress
<b>Bankowość elektroniczna w Polsce Wydanie II</b>, <font color="navy">Artur Borcuch</font>, <font color="green"> Wydawnictwo CEDEWU</font>
Bankowość elektroniczna w Polsce Wydanie II, Artur Borcuch, Wydawnictwo CEDEWU
<b>Zwinne wytwarzanie oprogramowania Najlepsze zasady, wzorce i praktyki</b>, <font color="navy">Robert C. Martin</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Zwinne wytwarzanie oprogramowania Najlepsze zasady, wzorce i praktyki, Robert C. Martin, Wydawnictwo HELION
<b>Rachunkowość na tle rozwiązań międzynarodowych</b>, <font color="navy">Monika Foremna-Pilarska, Ewa Radawiecka</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Difin</font>
Rachunkowość na tle rozwiązań międzynarodowych, Monika Foremna-Pilarska, Ewa Radawiecka, Wydawnictwo Difin
<b>Mechanika teoretyczna</b>, <font color="navy">Wojciech Rubinowicz, Wojciech Królikowski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Mechanika teoretyczna, Wojciech Rubinowicz, Wojciech Królikowski, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Mobile Web Development Smashing Magazine</b>, <font color="navy">G. Avola, Jon Raasch</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Mobile Web Development Smashing Magazine, G. Avola, Jon Raasch, Wydawnictwo HELION
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 SQL
Bazy danych i PostgreSQL od podstaw

Bazy danych i PostgreSQL od podstaw

89.00zł
71.20zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
ArchiCad 8.1/9 Rafał Ślęk HELION
PHP i MySQL wprowadzenie Wydanie II Michele Davis, Jon Phillips HELION
SQL optymalizacja Dan Tow HELION
Perełki programowania gier Vademecum profesjonalisty Tom 2 Dante Treglia HELION
UML inżynieria oprogramowania wydanie II Perdita Stevens HELION
Android Programowanie aplikacji Rusz głową Dawn Griffiths, David Griffiths HELION
AVR Praktyczne projekty Tomasz Francuz HELION
Podstawy fizyki Tom 2 Wydanie 2 David Halliday, Robert Resnick, Jearl Walker Naukowe PWN
Zarządzanie jakością żywności Ujęcie technologiczno-menedżerskie Luning P.A., Marcelis W.J., Jongen W.M.F. WNT

niedziela, 19 maj 2019   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami