Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 APN Promise
Język C w pigułce. Kompletny przewodnik Wydanie II

Język C w pigułce. Kompletny przewodnik Wydanie II

126.00zł
99.54zł
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach 65.10zł 49.48zł
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-204-3366-1
Ilość stron: 364
Data wydania: 12/2009
Format: 16.5x23.8cm
Wydawnictwo: WNT
Cena: 65.10zł 49.48zł


Książka jest zbiorem pytań i odpowiedzi, wybranych i systematycznie zaprezentowanych, powiązanych tematycznie z podstawą programową kształcenia w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.

Treść książki nawiązuje do wcześniej wydanego podręcznika pt.: „Technologia przetwórstwa mięsa” dopuszczonego do użytku szkolnego, jest zgodna z aktualnym stanem wiedzy w zakresie technologii mięsa i uwzględnia w tej dziedzinie postęp techniczno-technologiczny.

Pytania i odpowiedzi dotyczą m. in. takich zagadnień, jak podział żywca rzeźnego, obróbka i ocena poubojowa oraz uboczne artykuły poubojowe, charakterystyka wędlin, konserw, tłuszczów topionych, a także utylizacja odpadów pochodzenia zwierzęcego, gospodarka wodno-ściekowa, ponadto eksploatacja maszyn, urządzeń i stosowanie aparatury kontrolno-pomiarowej.

Książka jest adresowana do uczniów nowych szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie rzeźnik-wędliniarz, uczniów szkół o profilu przetwórstwo mięsne, słuchaczy kursów zawodowych o kierunku rzeźnik-wędliniarz oraz do pracowników przemysłu mięsnego.

Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: WNT
Cena: 65.10zł 49.48zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach”, kupili także:
<b>Wydajność Javy</b>, <font color="navy">Charlie Hunt, Binu John</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Wydajność Javy, Charlie Hunt, Binu John, Wydawnictwo HELION
<b>ABC systemu Windows 8 PL</b>, <font color="navy">Danuta Mendrala, Marcin Szeliga</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
ABC systemu Windows 8 PL, Danuta Mendrala, Marcin Szeliga, Wydawnictwo HELION
<b>Ustawa o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocena</b>, <font color="navy">Maciej Nowak, Bartosz Dąbrowski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo CEDEWU</font>
Ustawa o udostępnianiu informacji o środowisku i jego ochronie, udziale społeczeństwa w ochronie środowiska oraz o ocena, Maciej Nowak, Bartosz Dąbrowski, Wydawnictwo CEDEWU
<b>Budowanie zespołu Organizacja szkoleń team building i wypraw incentive Poradnik dla menedżera personalnego Wydanie II</b>, <font color="navy">Rafał Szczepanik</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Budowanie zespołu Organizacja szkoleń team building i wypraw incentive Poradnik dla menedżera personalnego Wydanie II, Rafał Szczepanik, Wydawnictwo Onepress
<b>HTML5 Canvas Receptury</b>, <font color="navy">Eric Rowell</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
HTML5 Canvas Receptury, Eric Rowell, Wydawnictwo HELION
<b>Technologia wędzenia żywności</b>, <font color="navy">Kołakowski Edward</font>, <font color="green"> Wydawnictwo PWRiL</font>
Technologia wędzenia żywności, Kołakowski Edward, Wydawnictwo PWRiL
 Koszyk
1 x Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw Wydanie 5
1 x Bezpieczeństwo przeciwpożarowe w moim domu Ochrona przeciwpożarowa w obiektach zabudowy jednorodzinnej
1 x Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu
1 x Jakość zasilania w sieciach z generacją rozproszoną
189.46zł
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo WNT
 Kategoria:
 Energetyka
Efektywność energetyczna w działalności gospodarczej

Efektywność energetyczna w działalności gospodarczej

79.00zł
58.46zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Algorytmy aproksymacyjne Vijay V. Vazarini WNT
JUnit pragmatyczne testy jednostkowe w Javie Andy Hunt, Dave Thomas HELION
Podstawy fizyki Tom 4 Wydanie 2 David Halliday, Robert Resnick, Jearl Walker Naukowe PWN
SAP R/3 podręcznik użytkownika Jim Mazzullo, Peter Wheatley HELION
Transact-SQL Czarna księga Marcin Szeliga HELION
Chłodnictwo Technologia w piekarni Klaus Losche Naukowe PWN
Systemy uczące się Wydanie 2 Paweł Cichosz WNT
Architektura systemów zarządzania przedsiębiorstwem Wzorce projektowe Martin Fowler HELION
Pamięć genialna! Poznaj triki i wskazówki mistrza Dominic O'Brien Sensus

piątek, 20 lipiec 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami