Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WKiŁ
Ford Focus II i C-MAX

Ford Focus II i C-MAX

69.00zł
51.75zł
Technologia przetwórstwa mięsa 60.00zł 45.60zł
Technologia przetwórstwa mięsa

Tytuł: Technologia przetwórstwa mięsa
Autor: Adam Olszewski
ISBN: 978-83-63623-19-7
Ilość stron: 346
Data wydania: 08/2012 (wydanie 2)
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: WNT
Cena: 60.00zł 45.60zł


Oto książka, w której przedstawiono całość zagadnień dotyczących nowoczesnego przetwórstwa mięsa. Omówiono w niej m.in. metody uboju zwierząt rzeźnych, sposoby rozbioru tusz, produkcję wędlin, tłuszczów jadalnych i konserw oraz metody utrwalania mięsa i jego przetworów.

Opisano także najnowsze procesy technologiczne i zastosowanie w nich nowoczesnych urządzeń produkcyjnych. Uwzględniono problemy higieny produkcji i higieny pracy. Podano zasady HACCP, GMP i GPH oraz zamieszczono odpowiednie normy ISO 9000.

W drugim wydaniu podręcznika uaktualniono m.in. wykaz dozwolonych substancji dodatkowych dopuszczonych do stosowania w produkcji przetworów mięsnych i drobiowych, a także obowiązujące przepisy dotyczące przetwórstwa mięsa. Ponadto podano nową klasyfikację tusz zwierząt rzeźnych w systemie SEUROP.

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.

Technologia przetwórstwa mięsa
Tytuł książki: "Technologia przetwórstwa mięsa"
Autor: Adam Olszewski
Wydawnictwo: WNT
Cena: 60.00zł 45.60zł
Klienci, którzy kupili „Technologia przetwórstwa mięsa”, kupili także:
<b>Przekonaj pracowników do dbania o jakość Poradnik menedżerski dla pełnomocników, kierowników i szefów, którym zależy na</b>, <font color="navy">Dorota Szymańska, Marcin Szymański</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Difin</font>
Przekonaj pracowników do dbania o jakość Poradnik menedżerski dla pełnomocników, kierowników i szefów, którym zależy na, Dorota Szymańska, Marcin Szymański, Wydawnictwo Difin
<b>Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia</b>, <font color="navy">Adam Olszewski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo WNT</font>
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia, Adam Olszewski, Wydawnictwo WNT
<b>Teoria pól kwantowych Tom 2 Nowoczesne zastosowania</b>, <font color="navy">Steven Weinberg</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Teoria pól kwantowych Tom 2 Nowoczesne zastosowania, Steven Weinberg, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Pukając do nieba bram Jak fizyka pomaga zrozumieć Wszechświat</b>, <font color="navy">Lisa Randall</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Prószyński</font>
Pukając do nieba bram Jak fizyka pomaga zrozumieć Wszechświat, Lisa Randall, Wydawnictwo Prószyński
<b>Wstęp do chemii koordynacyjnej</b>, <font color="navy">Maria Cieślak-Golonka, Jan Starosta, Marek Wasielewski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Wstęp do chemii koordynacyjnej, Maria Cieślak-Golonka, Jan Starosta, Marek Wasielewski, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Mały słownik techniczny angielsko-polski i polsko-angielski</b>, <font color="navy">Praca zbiorowa</font>, <font color="green"> Wydawnictwo WNT</font>
Mały słownik techniczny angielsko-polski i polsko-angielski, Praca zbiorowa, Wydawnictwo WNT
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo WNT
 Kategoria:
 Fizyka
Kanon Wyprawa galopem przez piękne podstawy nauki

Kanon Wyprawa galopem przez piękne podstawy nauki

39.90zł
31.92zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Modelowanie bryłowe w systemie CATIA przykłady i ćwiczenia Marek Wyleżoł HELION
Perełki programowania gier Vademecum profesjonalisty Tom 2 Dante Treglia HELION
JUnit pragmatyczne testy jednostkowe w Javie Andy Hunt, Dave Thomas HELION
ArchiCAD 10 Karl Heinz Sperber HELION
Serwer SQL 2008 Administracja i programowanie Danuta Mendrala, Paweł Potasiński, Marcin Szeliga, Damian Widera HELION
AVR Praktyczne projekty Tomasz Francuz HELION
World of Warcraft Strategia sukcesu Eric Dekker HELION
Ubuntu Serwer Oficjalny podręcznik Wydanie II Kyle Rankin, Benjamin Mako Hill HELION
Java Efektywne programowanie Wydanie II Joshua Bloch HELION

poniedziałek, 25 czerwiec 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami