Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Zdrowie Dieta » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
  Beletrystyka
  Biologia
  Dom
  Dzieci
  Edukacja
  Filozofie
  Geografia
  Historia
  Inteligencja Umysł Pamięć
  Kobieta i mężczyzna
  Kosmetyka
  Miłość Szczęście
  Motywacja Osobowość
  Mózg Umysł
  Osobowość Samorealizacja
  Podróże Reportaż
  Polityka
  Popularnonaukowe
  Psychologia
  Rodzina
  Różne
  Socjologia
  Sport
  Stres
  Turystyka
  Zarządzanie czasem
  Zdrowie Dieta
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Słowniki
Serwery
Sieci komputerowe
Systemy operacyjne
Technika
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Mały słownik techniczny angielsko-polski i polsko-angielski

Mały słownik techniczny angielsko-polski i polsko-angielski

69.00zł
55.89zł
Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem 39.90zł 31.12zł
Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem

Tytuł: Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem
Autor: Weronika Madejska
ISBN: 978-83-283-3080-1
Ilość stron: 224
Data wydania: 02/2017
Oprawa: Miękka
Format: 164x239
Wydawnictwo: Septem
Cena: 39.90zł 31.12zł


Życie smakosza obfituje we wspaniałe wrażenia...

A fantastyczne doznania kulinarne nie kończą się na jajkach i mleku!

Alergie i nietolerancje pokarmowe to jedne z najczęściej spotykanych problemów naszej cywilizacji. Mleko, jajka, gluten, orzechy, owoce i przyprawy - wszystko to pewnego dnia może okazać się zakazane dla Ciebie lub Twoich bliskich. Można się wówczas załamać i skazać na życie w kulinarnej próżni.

Można - ale nie trzeba! Ba, to może być nawet początek fascynującej podróży po nowych smakach i pysznych, niecodziennych ich połączeniach. Wspaniałym przewodnikiem po tej krainie jest Weronika Madejska, autorka nagradzanego bloga Natchniona.pl i bestsellerowej książki Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Tym razem poprowadzi Cię przez świat wegańskich deserów na każdą porę roku.
 
Jak przygotować bezjajeczne bezy i roślinny biszkopt? Czym różni się mleko kokosowe od śmietany kokosowej? Z czego zrobić polewę czekoladową dla alergika? Jak przyrządzić wegańskie naleśniki? Czego potrzeba do zrobienia roślinnego jogurtu? To wszystko znajdziesz we wprowadzeniu do książki.

W dalszej części odkryjesz fantazyjne, wyszukane sposoby łączenia składników, przepisy na babeczki, kruche ciastka z owocami, kolorowe smoothie, lody, owocowo-warzywne koktajle, bułeczki drożdżowe i mazurki, sorbety i jagodzianki, pierogi i musy, gofry, konfitury, lemoniady, torty i szarlotki...

Słowem, wszystko dla prawdziwego łasucha. W dodatku zdrowe, słodkie, choć bez cukru, i dające pole do popisu domowym eksperymentatorom kulinarnym. Smacznego!

Daj się ponieść przyjemności smakowania - na co dzień i od święta!


Najniższa cena z 30 dni przed obniżką 31,12zł

Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem
Tytuł książki: "Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem"
Autor: Weronika Madejska
Wydawnictwo: Septem
Cena: 39.90zł 31.12zł
Klienci, którzy kupili „Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem”, kupili także:

Konstrukcje żelbetowe według Eurokodu 2 i norm związanych Miękka oprawa Tom 5, Włodzimierz Starosolski, Wydawnictwo Naukowe PWN

Automatyka zabezpieczeniowa w systemach elektroenergetycznych Wydanie II, Wilibald Winkler, Andrzej Wiszniewski, Wydawnictwo Naukowe PWN

Moja teoria wszystkiego Księga I Teoria wielkiego programowania i światy równoległe, Tadeusz Kaczorowski, Wydawnictwo Poligraf

Czego nie można kupić za pieniądze? Moralne granice rynku, Michael J. Sandel, Wydawnictwo Naukowe PWN

Multimedia w biznesie i zarządzaniu, Leszek Kiełtyka, Wydawnictwo Difin
<b>Innowacyjne węzły konstrukcji stalowych</b>, <font color="navy">Jerzy Kazimierz Szlendak</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Innowacyjne węzły konstrukcji stalowych, Jerzy Kazimierz Szlendak, Wydawnictwo Naukowe PWN

Chemia żywności Tom 1 Główne składniki żywności, Zdzisław E. Sikorski, Hanna Staroszczyk, Wydawnictwo Naukowe PWN

Biochemia Wydanie VIII, Berg, Jeremy M., Tymoczko, John L., Gatto, Gregory J., Strye, Wydawnictwo Naukowe PWN

Budowa i utrzymanie mostów, Arkadiusz Madaj, Witold Wołowicki, Wydawnictwo WKiŁ

piątek, 19 kwietnia 2024   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami