Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Słowniki
Serwery
Sieci komputerowe
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WKiŁ
Ford Focus modele 1998-2004 Poradnik użytkownika

Ford Focus modele 1998-2004 Poradnik użytkownika

66.15zł
56.23zł
Książki z kategorii: Przemysł spożywczy
Pokaż: 
Wyniki [1...41] (z 41 produktów) Strona:  1 
 Tytuł książki+   Wydawnictwo   Cena      Kup Teraz 
 Żywność wygodna i żywność funkcjonalna   Wydawnictwo Naukowe PWN   59.00zł   Żywność wygodna i żywność funkcjonalna  Kup Teraz 
 Automatyzacja przemysłu spożywczego Casebook   Wydawnictwo Naukowe PWN   99.00zł   Automatyzacja przemysłu spożywczego Casebook  Kup Teraz 
 Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności   Wydawnictwo Naukowe UMK   26.00zł  
22.10zł 
 Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności  Kup Teraz 
 Bezpieczeństwo żywności i żywienia Komentarz   Wydawnictwo Wolters Kluwer Polska   169.00zł   Bezpieczeństwo żywności i żywienia Komentarz   
 Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności   Wydawnictwo WNT   93.45zł  
75.69zł 
 Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności  Kup Teraz 
 Biotechnologia żywności   Wydawnictwo WNT   69.00zł  
55.89zł 
 Biotechnologia żywności  Kup Teraz 
 Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu   Wydawnictwo PZWL   99.00zł  
78.21zł 
 Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu  Kup Teraz 
 Chłodnictwo Technologia w piekarni   Wydawnictwo Naukowe PWN   99.00zł   Chłodnictwo Technologia w piekarni  Kup Teraz 
 Chemia żywności Tom 1 Główne składniki żywności   Wydawnictwo Naukowe PWN   99.00zł   Chemia żywności Tom 1 Główne składniki żywności   
 Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności   Wydawnictwo WNT   99.00zł   Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności   
 Edukacja żywieniowa   Wydawnictwo Naukowe PWN   199.00zł   Edukacja żywieniowa  Kup Teraz 
 Enzymy w technologii spożywczej   Wydawnictwo Naukowe PWN   99.00zł   Enzymy w technologii spożywczej  Kup Teraz 
 Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego Wydanie IV   Wydawnictwo Naukowe PWN   69.00zł   Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego Wydanie IV  Kup Teraz 
 Komercjalizacja produktów żywnościowych   Wydawnictwo PWE   59.90zł   Komercjalizacja produktów żywnościowych   
 Kompendium wiedzy o żywności żywieniu i zdrowiu   Wydawnictwo Naukowe PWN   44.90zł   Kompendium wiedzy o żywności żywieniu i zdrowiu  Kup Teraz 
 Marketing ekologicznych produktów żywnościowych   Wydawnictwo Wolters Kluwer Polska   69.00zł   Marketing ekologicznych produktów żywnościowych   
 Marketing produktów żywnościowych   Wydawnictwo PWE   59.90zł   Marketing produktów żywnościowych   
 Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności   Wydawnictwo Naukowe PWN   49.00zł   Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności  Kup Teraz 
 Odroczony rozrost Technologia w piekarni   Wydawnictwo Naukowe PWN   79.90zł   Odroczony rozrost Technologia w piekarni  Kup Teraz 
 Ogólna technologia żywności Wydanie 8   Wydawnictwo WNT   51.98zł   Ogólna technologia żywności Wydanie 8   
 Opracowanie produktów spożywczych Podejście marketingowe   Wydawnictwo WNT   89.25zł  
72.29zł 
 Opracowanie produktów spożywczych Podejście marketingowe  Kup Teraz 
 Przeciwutleniacze w żywności Aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne   Wydawnictwo WNT   71.40zł   Przeciwutleniacze w żywności Aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne   
 Rolnictwo precyzyjne   Wydawnictwo Naukowe PWN   79.00zł   Rolnictwo precyzyjne  Kup Teraz 
 Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności   Wydawnictwo Naukowe PWN   69.90zł   Sterowanie procesami technologicznymi w produkcji żywności  Kup Teraz 
 Szkodliwe substancje w żywności Pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne   Wydawnictwo Naukowe PWN   99.00zł   Szkodliwe substancje w żywności Pochodzenie, działanie, zagrożenia zdrowotne  Kup Teraz 
 Tabele składu i wartości odżywczej żywności Wydanie II   Wydawnictwo PZWL   249.00zł   Tabele składu i wartości odżywczej żywności Wydanie II   
 Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach   Wydawnictwo WNT   69.00zł  
55.20zł 
 Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach  Kup Teraz 
 Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II   Wydawnictwo Naukowe PWN   69.00zł   Technologia przetwórstwa mięsa Wydanie II  Kup Teraz 
 Technologia wędzenia żywności   Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne   60.00zł   Technologia wędzenia żywności   
 Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych z podstawami przetwórstwa   Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne   78.00zł   Towaroznawstwo surowców i produktów zwierzęcych z podstawami przetwórstwa   
 Właściwości fizyczne żywności   Wydawnictwo WNT   49.00zł   Właściwości fizyczne żywności   
 Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw Wydanie 5   Wydawnictwo PZWL   44.00zł  
33.00zł 
 Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw Wydanie 5  Kup Teraz 
 Współczesna margaryna Aspekty technologiczne i żywieniowe   Wydawnictwo WNT   47.25zł   Współczesna margaryna Aspekty technologiczne i żywieniowe   
 Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia   Wydawnictwo Difin   48.00zł   Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia   
 Zakwas Technologia w piekarni   Wydawnictwo Naukowe PWN   99.00zł   Zakwas Technologia w piekarni  Kup Teraz 
 Zarządzanie łańcuchami dostaw żywności w Polsce Kierunki zmian   Wydawnictwo Difin   85.00zł   Zarządzanie łańcuchami dostaw żywności w Polsce Kierunki zmian   
 Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności   Wydawnictwo Naukowe PWN   69.00zł   Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności  Kup Teraz 
 Zarządzanie bezpieczeństwem żywności Teoria i praktyka   Wydawnictwo C.H. BECK   55.00zł   Zarządzanie bezpieczeństwem żywności Teoria i praktyka   
 Zarządzanie jakością żywności Systemy, koncepcje, instrumenty   Wydawnictwo Difin   59.00zł   Zarządzanie jakością żywności Systemy, koncepcje, instrumenty   
 Zarządzanie jakością żywności Ujęcie technologiczno-menedżerskie   Wydawnictwo WNT   39.00zł   Zarządzanie jakością żywności Ujęcie technologiczno-menedżerskie   
 Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia   Wydawnictwo WNT   35.00zł   Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym Podstawowe zagadnienia   
Wyniki [1...41] (z 41 produktów) Strona:  1 
 Koszyk
0 przedmiotów
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Serverless na platformie Azure Zbigniew Fryźlewicz, Dariusz Parzygnat, Łukasz Przerada Helion
Roboty przemysłowe Budowa i zastosowanie Wydanie 2 Jerzy Honczarenko WNT
Technologia przetwórstwa mięsa w pytaniach i odpowiedziach Adam Olszewski WNT
Systemy uczące się Rozpoznawanie wzorców analiza skupień i redukcja wymiarowości Mirosław Krzyśko, Waldemar Wołyński, Tomasz Górecki, Michał Skorzybut WNT
Kwalifikacja EE.08. Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci. Część 1. Urządzenia te Tomasz Kowalski, Tomasz Orkisz Helion
SQL Rusz głową (Head first) Lynn Beighley Helion
Wprowadzenie do kompresji danych Wydanie 2 Adam Drozdek WNT
Drgania regularne i chaotyczne w wybranych układach z wahadłami Danuta Sado WNT
Informatyka Europejczyka Podręcznik dla szkół ponadgimnazjalnych. Zakres podstawowy (Wydanie II) Jarosław Skłodowski Helion

wtorek, 19 marca 2024   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami