Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Słowniki
Serwery
Sieci komputerowe
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 Prószyński i S-ka
Masa Od greckich atomów do pól kwantowych

Masa Od greckich atomów do pól kwantowych

45.00zł
36.00zł
Odroczony rozrost Technologia w piekarni 79.90zł
Odroczony rozrost Technologia w piekarni

Tytuł: Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Autor: Huber Hans
ISBN: 978-83-01-18003-4
Ilość stron: 172
Data wydania: 09/2014
Oprawa: Twarda
Format: 15.5x24.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł


Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?

Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?

Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom.

Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:
1. technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;
2. procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.

W książce znaleźć można:
- podstawy teoretyczne
- przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń
- cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów
- porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu
- sklep firmowy – od czego zacząć?

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Tytuł książki: "Odroczony rozrost Technologia w piekarni"
Autor: Huber Hans
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł
Klienci, którzy kupili „Odroczony rozrost Technologia w piekarni”, kupili także:

Naturalne związki organiczne Wydanie 2, Aleksander Kołodziejczyk, Wydawnictwo Naukowe PWN

Inwestycje finansowe Wydanie 2, Katarzyna Perez, Urszula Ziarko - Siwek, Wydawnictwo CEDEWU

Plan marketingowy w praktyce, John Westwood, Wydawnictwo Onepress

Trzy reguły Jak myślą wyjątkowe firmy Wydanie II, Michael E. Raynor , Mumtaz Ahmed, Wydawnictwo Naukowe PWN

Zasady rachunkowości Teoria przykłady i zadania Wydanie 4, Piotr Szczypa, Wydawnictwo CEDEWU

Jak poprawić jakość swojego życia. 10 kroków do szczęścia, Dale Carnegie, Wydawnictwo Sensus

Postaw na użyteczność UX dla deweloperów i projektantów na przykładzie aplikacji mobilnych, Matt Lacey, Wydawnictwo Naukowe PWN

Pola i fale elektromagnetyczne Wydanie V, Tadeusz Morawski, Wojciech Gwarek, Wydawnictwo Naukowe PWN

Bezkontaktowe metody monitorowania aktywności psychofizjologicznej Wybór prac własnych, Łukasz Dziuda, Franciszek Skibniewski, Władysław Torbicz, Wydawnictwo EXIT

wtorek, 23 kwietnia 2024   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami