Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Słowniki
Serwery
Sieci komputerowe
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
Odroczony rozrost Technologia w piekarni 79.90zł
Odroczony rozrost Technologia w piekarni

Tytuł: Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Autor: Huber Hans
ISBN: 978-83-01-18003-4
Ilość stron: 172
Data wydania: 09/2014
Oprawa: Twarda
Format: 15.5x24.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł


Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?

Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?

Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom.

Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:
1. technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;
2. procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.

W książce znaleźć można:
- podstawy teoretyczne
- przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń
- cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów
- porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu
- sklep firmowy – od czego zacząć?

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Tytuł książki: "Odroczony rozrost Technologia w piekarni"
Autor: Huber Hans
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł
Klienci, którzy kupili „Odroczony rozrost Technologia w piekarni”, kupili także:

Zadbaj o mózg, Daniel G. Amen, Wydawnictwo Rebis

Fizyka Poradnik encyklopedyczny, B.M. Jaworski, A.A. Dietłaf, Wydawnictwo Naukowe PWN

Zbiór zadań z Olimpiad Chemicznych L-LIX, Marek Orlik, Małgorzata Jelińska-Kazimierczuk, Wydawnictwo Naukowe PWN

Trzydzieści sześć strategii starożytnych Chin, Stefan H. Verstappen, Wydawnictwo Onepress

Programowanie mikrokontrolerów AVR w języku BASCOM, Marcin Wiązania, Wydawnictwo BTC

Ale kosmos! Jak jeść, kochać się i korzystać z WC w stanie nieważkości, Mary Roach, Wydawnictwo Znak

Microsoft Windows Server 2003 Organizacja usług sieciowych Resource kit, Microsoft, Wydawnictwo Microsoft Press

Flash MX 2004 ćwiczenia praktyczne, Daniel Bargieł, Wydawnictwo Helion
<b>Testowanie kodu z React Testing Library. Jak tworzyć testy, które będą proste w utrzymaniu i modyfikacji</b>, <font color="navy">Scottie Crump</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Helion</font>
Testowanie kodu z React Testing Library. Jak tworzyć testy, które będą proste w utrzymaniu i modyfikacji, Scottie Crump, Wydawnictwo Helion

wtorek, 16 kwietnia 2024   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami