Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Słowniki
Serwery
Sieci komputerowe
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 MsPress
Wprowadzenie do Microsoft Windows VISTA

Wprowadzenie do Microsoft Windows VISTA

50.40zł
12.60zł
Odroczony rozrost Technologia w piekarni 79.90zł
Odroczony rozrost Technologia w piekarni

Tytuł: Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Autor: Huber Hans
ISBN: 978-83-01-18003-4
Ilość stron: 172
Data wydania: 09/2014
Oprawa: Twarda
Format: 15.5x24.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł


Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?

Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?

Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom.

Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:
1. technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;
2. procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.

W książce znaleźć można:
- podstawy teoretyczne
- przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń
- cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów
- porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu
- sklep firmowy – od czego zacząć?

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Tytuł książki: "Odroczony rozrost Technologia w piekarni"
Autor: Huber Hans
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł
Klienci, którzy kupili „Odroczony rozrost Technologia w piekarni”, kupili także:
<b>Nauka algorytmów. Poradnik pisania lepszego kodu</b>, <font color="navy">George Heineman</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Helion</font>
Nauka algorytmów. Poradnik pisania lepszego kodu, George Heineman, Wydawnictwo Helion

Zaplanuj swój sukces! Biznesplan na start, Anna Szajkowska, Wydawnictwo Onepress

Droga Startupu. Metoda sukcesu, Eric Ries, Wydawnictwo Onepress

Palność polimerów i materiałów polimerowych, Janowska Grażyna, Przygocki Władysław, Włochowicz Andrzej, Wydawnictwo WNT

Mistrzowie rynków finansowych Rozmowy z najlepszymi amerykańskimi inwestorami i graczami giełdowymi, Jack D. Schwager, Wydawnictwo Wolters Kluwer

Repetytorium ze statystyki, Mariola Piłatowska, Wydawnictwo Naukowe PWN

Pajączek 5 NxG Oficjalny podręcznik, Rafał Płatek, Marek Reinowski, Wydawnictwo Helion

Igrzyska matematyczne Niebanalne zadania dla młodych olimpijczyków, Jakub Szczepaniak, Wydawnictwo Naukowe PWN

Neuromarketing 100 szybkich, łatwych i tanich sposobów na przekonanie klienta, Roger Dooley, Wydawnictwo Naukowe PWN

środa, 17 kwietnia 2024   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami