Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Słowniki
Serwery
Sieci komputerowe
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 WNT
Mały słownik techniczny angielsko-polski i polsko-angielski

Mały słownik techniczny angielsko-polski i polsko-angielski

69.00zł
55.89zł
Odroczony rozrost Technologia w piekarni 79.90zł
Odroczony rozrost Technologia w piekarni

Tytuł: Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Autor: Huber Hans
ISBN: 978-83-01-18003-4
Ilość stron: 172
Data wydania: 09/2014
Oprawa: Twarda
Format: 15.5x24.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł


Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?

Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?

Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom.

Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:
1. technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;
2. procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.

W książce znaleźć można:
- podstawy teoretyczne
- przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń
- cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów
- porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu
- sklep firmowy – od czego zacząć?

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Tytuł książki: "Odroczony rozrost Technologia w piekarni"
Autor: Huber Hans
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł
Klienci, którzy kupili „Odroczony rozrost Technologia w piekarni”, kupili także:

Sesje twórczej pomysłowości dla pedagogów, psychologów i trenerów grupowych, Krzysztof J. Szmidt, Wydawnictwo Sensus

Windows Vista PL kurs, Danuta Mendrala, Marcin Szeliga, Wydawnictwo Helion

Sztuka coachingu Zbiór narzędzi i wskazówek, Jenny Bird , Sarah Gornall, Wydawnictwo GALAKTYKA

Matematyka dla programistów Java, Jacek Piechota, Wydawnictwo Helion

Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu, Henryk Romuald Gertig, Juliusz Przysławski, Wydawnictwo PZWL

Minecraft. Buduj mechanizmy i twórz własne mody. Przewodnik mistrza, thew Monk, Simon Monk, Wydawnictwo Helion

Niszczycielska broń Najlepsze uzbrojenie wojsk lądowych w II wojnie światowej, Robert A. Slayton, Wydawnictwo Amber

Ukryta siła Jak stałem się jednym z najbardziej sprawnych ludzi na świecie i odnalazłem siebie Wydanie II rozszerzone, Roll Rich, Wydawnictwo GALAKTYKA

Podstawy architektury i technologii usług XML sieci WEB, Zbigniew Fryźlewicz, Adam Salamon, Wydawnictwo Naukowe PWN

środa, 24 kwietnia 2024   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami