Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Słowniki
Serwery
Sieci komputerowe
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 BTC
Mikrokontrolery STM32 dla początkujących

Mikrokontrolery STM32 dla początkujących

79.00zł
Odroczony rozrost Technologia w piekarni 79.90zł
Odroczony rozrost Technologia w piekarni

Tytuł: Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Autor: Huber Hans
ISBN: 978-83-01-18003-4
Ilość stron: 172
Data wydania: 09/2014
Oprawa: Twarda
Format: 15.5x24.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł


Klienci oczekują świeżych bułeczek, bez względu na porę dnia?

Jak zmodernizować produkcję i rozszerzyć asortyment bez ryzyka zwrotów?

Niezbędnik piekarza, dedykowany właścicielom piekarń i cukierni, technologom i uczniom.

Podpowiada praktyczne rozwiązania, koncentrując się wokół zastosowań technologii chłodniczych:
1. technologia prowadzenia gary w obniżonej temperaturze (odroczony rozrost), pozwala na odroczenie momentu wypieku o kilka-kilkanaście godzin oraz wyraźnie poprawia jakość wyrobów;
2. procesy technologiczne oparte o mroźnie szokowe oraz produkty głęboko mrożone umożliwiają transport uformowanych i wyrośniętych kęsów na znaczne odległości oraz jeszcze dłuższe przechowywanie. Proces wypieku staje się łatwiejszy i możliwy nawet dla mniej wykwalifikowanego personelu.

W książce znaleźć można:
- podstawy teoretyczne
- przykłady instalacji, omówienie obsługi urządzeń
- cenne wskazówki, poparte wynikami eksperymentów
- porady, na co trzeba zwrócić uwagę planując rozbudowę zakładu
- sklep firmowy – od czego zacząć?

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, aby rozpocząć wypiek bezpośrednio w punktach sprzedaży - sieci partnerów lub... własnej!

Odroczony rozrost Technologia w piekarni
Tytuł książki: "Odroczony rozrost Technologia w piekarni"
Autor: Huber Hans
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 79.90zł
Klienci, którzy kupili „Odroczony rozrost Technologia w piekarni”, kupili także:

Broń precyzyjna Taktyka działania strzelców wyborowych, Marek Czerwiński, Wydawnictwo Bellona

Obiekty mostowe w infrastrukturze miejskiej, Biliszczuk Jan, Wydawnictwo DWE

Statystyka opisowa w Excelu dla szkół. Ćwiczenia praktyczne, Andrzej Obecny, Wydawnictwo Helion

SZTUKA PERSWAZJI, czyli język wpływu i manipulacji Warsztaty, Andrzej Batko, Wydawnictwo Onepress

Rosyjska myśl strategiczna i potencjał militarny w XXI wieku, Piotr Mickiewicz, Wydawnictwo Naukowe PWN

Bogowie Edenu Wydanie III, Andrew Collins, Wydawnictwo Amber

Efektywna sprzedaż 151 błyskotliwych rozwiązań, Linda Sparks, Wydawnictwo Onepress
<b>Encyklopedia elementów elektronicznych. Tom 3. Czujniki orientacji, ingerencji i właściwości otoczenia</b>, <font color="navy">Charles Platt, Fredrik Jansson</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Helion</font>
Encyklopedia elementów elektronicznych. Tom 3. Czujniki orientacji, ingerencji i właściwości otoczenia, Charles Platt, Fredrik Jansson, Wydawnictwo Helion

Superskuteczne strategie opanowania języków obcych. Twój prywatny coach. Wydanie II, Ewa Zaremba, Wydawnictwo Sensus

wtorek, 23 kwietnia 2024   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami