Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Poradniki » Zdrowie Dieta » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
  Beletrystyka
  Biologia
  Dom
  Dzieci
  Edukacja
  Filozofie
  Inteligencja Umysł Pamięć
  Kobieta i mężczyzna
  Kosmetyka
  Motywacja Osobowość
  Mózg
  Podróże Reportaż
  Polityka
  Popularnonaukowe
  Psychologia
  Rodzina
  Różne
  Socjologia
  Sport
  Zarządzanie czasem
  Zdrowie Dieta
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 PWN
Przetwarzanie i analiza danych w języku Python

Przetwarzanie i analiza danych w języku Python

59.00zł
43.66zł
Kuchnia bez cholesterolu dla bystrzaków 34.90zł 24.78zł
Kuchnia bez cholesterolu dla bystrzaków

Autor: Molly Siple

ISBN: 978-83-246-1237-6

Ilość stron: 456

Data wydania: 01/2008

Lekarz zalecił Ci dietę niskocholesterolową? Zamartwiasz się, że skończyły się czasy smacznych i sycących potraw a nadeszła era styropianowego pokarmu dla ptaków? Bez obaw. Dzięki "Kuchni bez cholesterolu" nie musisz wyrzekać się jednej z największych przyjemności życia, co więcej, zyskasz nową energię na cieszenie się również innymi rozkoszami.

Ta oryginalna książka kucharska zawiera dziesiątki przepisów bardzo prostych do przygotowania, a także zestaw potraw otwierających przed Tobą świat zupełnie nowych smakowych doznań. Ponadto, na kolejnych stronach znajdziesz wszelkie niezbędne informacje na temat wartości odżywczych poszczególnych produktów.

Nie zabraknie również cennych informacji na temat składników podwyższających poziom "dobrego" i obniżających "złego" cholesterolu. Kierując się nieskomplikowanymi i trafionymi poradami przygotujesz dla siebie i Twojej rodziny smakowite uczty, całkowicie zdrowe dla serca i nie obciążające wątroby.

Nowa dieta wymaga zmiany stylu życia, jednak zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy, by ta zmiana byłą dla Ciebie jak najmniej uciążliwa. Czerp radość z jedzenia i uszczęśliwiaj swój organizm każdego dnia.

Skorzystaj z najnowszych badań naukowych i doświadczeń dietetyka:

  • Stosuj wskazówki dotyczące sprytnego kupowania produktów żywnościowych.
  • Poznaj listę owoców i warzyw o maksymalnej liczbie dobroczynnych przeciwutleniaczy.
  • Wyśledź doskonałe źródła rozpuszczalnego błonnika.
  • Sprawdź ilość tłuszczu nasyconego w najpopularniejszych pokarmach.
  • Dowiedz się, które z Twych ulubionych potraw możesz pozostawić w jadłospisie.

DODATEK SPECJALNY: przydatne jednostki miar i wag oraz wskazówki dotyczące sprytnego kupowania produktów żywnościowych.

Rozdziały:

Część I: Zacznij kontrolować cholesterol (31)

Rozdział 1: Pokonanie cholesterolu jest łatwiejsze (i przyjemniejsze), niż myślisz (33)

  • Cholesterol nie rośnie na drzewach (34)
  • Odżywianie się w celu zapewnienia właściwych poziomów cholesterolu (36)
    • Obniżanie poziomu LDL (36)
    • Podnoszenie poziomu HDL (40)
    • Określenie proporcji ogólnego poziomu cholesterolu do poziomu HDL (41)
  • Zwracanie uwagi na czynniki ryzyka (42)
    • Spojrzenie na homocysteinę (43)
    • Łagodzenie zapalenia naczyń (43)
    • Dodatkowe korzyści ze spożywania pokarmów regulujących cholesterol (44)
  • Obniżanie cholesterolu u pacjentów bardzo wysokiego ryzyka (44)
  • Planowanie odżywiania się w celu kontrolowania cholesterolu (45)
    • Zmiana tłuszczów zamiast rezygnacji z tłuszczów (47)
    • Zorientowanie się, co jest dla Ciebie najlepsze (48)
    • Pilnowanie cukrów i cholesterolu (49)
  • Odkrywanie zawartych w książce przepisów (50)
    • Poleganie na zdrowym jedzeniu i kuchni tradycyjnej (50)
    • Dostosowanie przepisów do Twojego gustu (51)

Rozdział 2: Najlepsza żywność pomagająca kontrolować cholesterol (53)

  • Zaprzyjaźnij się z błonnikiem (54)
    • Wchłanianie cholesterolu przez rozpuszczalny błonnik (54)
    • Liczy się każdy błonnik (57)
  • Uzbrojenie się w przeciwutleniacze (59)
    • Ratunek w postaci przeciwutleniaczy (59)
    • Wzywamy wszystkie przeciwutleniacze (60)
    • Badanie żywności pod kątem zawartości przeciwutleniaczy (62)
  • Fitoskładniki obniżające cholesterol (64)
  • Przyjazne minerały wpływające na poziom cholesterolu (65)
  • Przechwytywanie zapalenia naczyń (66)
  • Gotować z najlepszymi (68)

Rozdział 3: Rzut oka na żywność, przed którą Cię ostrzegaliśmy (71)

  • Nie wzbraniaj się przed pokarmami bogatymi w cholesterol (72)
    • Spojrzenie całościowe (72)
    • Ryzykowne połączenie: cholesterol i tłuszcz nasycony (73)
  • Wyprostowanie sprawy z tłuszczem (74)
    • Przedstawienie tłustej obsady (74)
    • Zgodna rodzina tłuszczów (78)
    • Zwrot akcji - kwasy tłuszczowe typu trans (78)
    • Przyjęcie niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (81)
    • Tłusta prawda o zdrowych olejach (84)
  • Chrupanie orzechów - z umiarem (85)
    • Wartości odżywcze w małych skorupkach (85)
    • Jedzenie orzechów zamiast ciastek orzechowych, aby zapobiec chorobom serca (86)
  • Wprowadzenie do swojej kuchni żywności regulującej poziom cholesterolu (87)
    • Inwentaryzacja posiadanej żywności (88)
    • Układanie od nowa standardowej listy zakupów (88)

Rozdział 4: Kontrolowanie poziomu cholesterolu podczas jedzenia na mieście (91)

  • Śniadanie w popularnych lokalach (92)
    • Wybieranie zdrowego porannego posiłku (93)
    • Niepochlebne śniadanie, czyli jedzenie w hotelowym lobby (97)
  • Przerwa na pożywny lunch (98)
  • Jedzenie obiadu (102)
    • Jedzenie w amerykańskim stylu (102)
    • Obiady bez granic - odkrywanie restauracji (103)

Rozdział 5: Przygotowania do zdrowego gotowania (105)

  • Gromadzenie zdrowych składników (106)
    • Odkryj na nowo swój supermarket (106)
    • Odwiedziny w sklepie ze zdrową żywnością (108)
  • Rozszyfrowywanie etykiet (111)
    • Wartości odżywcze na etykiecie (112)
    • Poznawanie języka etykiet (113)
  • Przygotowania do gotowania (115)

Część II: Sztuka pożywnego śniadania (117)

Rozdział 6: Powitanie poranka zdrowymi węglowodanami (119)

  • Rozróżnianie skrobi i słodyczy (120)
    • Zwiększanie spożycia zdrowych cukrów kosztem rafinowanych (120)
    • Oda do owsa (122)
    • Jakie to słodkie, czyli pilnowanie ilości przyjmowanego cukru (123)
    • Naturalne substancje słodzące, które warto mieć w spiżarni (124)
  • Przepisy na śniadania zawierające węglowodany i przyjazne dla Twojego poziomu cholesterolu (125)

Rozdział 7: Zacznij swój dzień od białka (133)

  • Dostarcz sobie białka (133)
  • Jajka - nie takie niezdrowe, jak je malują (134)
  • Poszerzenie jadłospisu o bogate w białka śniadanie (137)
    • Dodajemy rybę (138)
    • Delektowanie się na śniadanie chudymi wędlinami (138)
    • Ukłon w stronę orzechów (139)
  • Przepisy na sycące śniadania z białkiem (139)

Rozdział 8: Śniadanie na szybko (147)

  • Kawałek owocu (148)
    • Jagoda zdrowia doda (149)
    • Cały owoc kontra sok (150)
  • Orzeszki na dzień dobry (153)
    • Odkrywanie dobroczynnego działania orzechów (153)
    • Dodawanie do śniadania kilku gramów zapobiegania (154)
  • Przygotowywanie śniadania przez sen (no, prawie) (155)
  • Przepisy na szybkie i łatwe śniadanie (156)

Część III: Dobry początek dnia ze zdrowymi przystawkami (163)

Rozdział 9: Przygotowywanie prostej i pożywnej zupy (165)

  • Zaczynamy od początku: ugotowanie smakowitego rosołu (166)
    • Gotowanie rosołu warzywnego (167)
    • Przygotowywanie rosołu z kurczaka (169)
  • Gotowanie zupy na składnikach zdrowych dla serca (172)
    • Prezentujemy rozpuszczalny błonnik (172)
    • Zupa cebulowa na ratunek (173)
    • Dorzucamy trochę witamin i minerałów (173)
    • Miksowanie kremowej zupy bez kremowej śmietanki (175)
    • Przepisy na luksusowe zupy bez wyrzutów sumienia (176)
  • Zupa jako danie główne (181)
    • Połączenie zupy i kanapki (181)
    • Przepisy na zupy z treścią (182)
  • Wymyślanie zup w oparciu o składniki z puszek i butelek (185)
    • Doprowadzanie puszkowego rosołu z kurczaka do użytku (185)
    • Puszka tego, butelka tamtego (186)

Rozdział 10: Supersałatki na codzienne posiłki (189)

  • Przygotowywanie sałatek z najlepszych spośród najlepszych (190)
    • Kupowanie najświeższych owoców i warzyw (190)
    • Właściwe obchodzenie się z owocami i warzywami (191)
    • Jakiego koloru są Twoje owoce i warzywa? (191)
  • Przygotowanie najprostszej sałatki (193)
    • Sałata na pierwszą linię (193)
    • Lista najlepszych dressingów (195)
    • Przepisy na coś więcej niż zwykłą sałatkę z warzyw (198)
  • Sałatki, które zaczynają się od białka (204)
    • Gorące sałatki na zimne noce (205)
    • Przepisy na sałatki jako główne danie (206)

Rozdział 11: Smakowite przekąski na specjalne okazje (211)

  • Małe kąski, które pokochałby kardiolog (212)
    • Dodanie chrupkości do jedzenia serwowanego na przyjęcie (212)
    • Tłuste kąski - dozwolone przystawki (214)
    • Smakowite przepisy, dzięki którym zrobisz wrażenie na gościach (217)
  • Zamiana obiadu w przystawki (222)
    • Szukanie pomocy - gotowe przystawki (223)
    • Przepisy na przyjęcie dublujące dania główne (223)

Część IV: Drób, ryby i mięso (227)

Rozdział 12: Kurczaki i indyki, czyli nowe sposoby przygotowania starych przysmaków (229)

  • Korzyści z jedzenia drobiu przy kontrolowaniu poziomu cholesterolu (230)
    • Zmniejszanie ilości przyjmowanego tłuszczu (230)
    • Witaminy i minerały w kolejności dziobania (232)
  • Stary McDonald miał kilka kurczaków - i Ty też ich nie unikaj (233)
    • Kupowanie najświeższych kurczaków (234)
    • Lodowate kurczaki - kupowanie mrożonego drobiu (235)
    • Bezpieczne obchodzenie się z kurczakami (235)
    • Bon voyage! Podróż dookoła świata z przepisami na kurczaka (237)
  • Indyk nie tylko od święta (247)
    • Szukanie odpowiedniego indyka (248)
    • Pieczenie wielkiego ptaka - indyk przyrządzany w całości (250)
    • Co zrobić z pozostałościami? (251)
    • Przepisy na potrawy z indyka, które można pałaszować jak rok długi (251)

Rozdział 13: Serwowanie pysznych owoców morza (255)

  • Smakowanie zdrowego jedzenia (256)
    • Och, te kwasy omega-3 i nie tylko (256)
    • Liczenie cholesterolu w rybach i skorupiakach (257)
    • Haczyk w owocach morza (258)
    • Które ryby wybierać (259)
  • Ryba w domu - kupowanie i przechowywanie ryb (261)
    • Branie pod uwagę pochodzenia (262)
    • Utrzymywanie ryby w świeżości po zakupie (262)
  • Łowienie komplementów, czyli jak wykorzystać właściwą metodę przyrządzenia ryby (264)
    • Dopasowanie metody do ryby (264)
    • Proste dania z ryb, które warto złowić (266)
  • Fantastyczne przepisy na ryby w całości i filety (268)
  • Dodatkowe rewelacyjne przepisy na owoce morza (273)

Rozdział 14: Miejsce mięsa w zdrowej diecie (281)

  • Sposoby zdrowego odżywiania się mięsem (282)
    • Zaczynamy od najchudszych partii mięsa (282)
    • Praktykowanie kontrolowania wielkości porcji (284)
    • Przyrządzenie mięsa tak, by ograniczyć tłuszcz (286)
  • Znajdowanie zdrowego czerwonego mięsa (287)
    • Pogoń za chudą wołowiną (287)
    • Liczenie owiec (288)
    • Polowanie na bizona (288)
    • Bieganie za strusiem i emu (289)
  • Przyrządzanie chudej i pysznej wieprzowiny (290)
    • Zachowanie soczystości wieprzowiny (291)
    • Wiedzieć, kiedy wieprzowina jest gotowa (291)
  • Mięsiste przepisy na zdrowe dania (292)

Część V: Zielenina, warzywa strączkowe i zboża kontrolujące cholesterol (299)

Rozdział 15: Powitanie w kuchni warzyw przyjaznych sercu (301)

  • Lista warzywnych VIP-ów (302)
    • Układanie listy warzyw do kupienia (303)
    • Dostarczanie sobie witamin i minerałów (304)
    • Ładowanie się roślinną energią - potężne fitoskładniki (306)
    • Posilanie się rozpuszczalnym błonnikiem (307)
  • Przygotowywanie warzyw przed podaniem na stół (307)
    • Dopieszczanie warzyw w garnku (308)
    • Podstawy gotowania na parze (308)
    • Ulepszanie gotowanych na parze warzyw zdrowymi dodatkami (308)
  • Rozmaitość przepisów na pyszne wegetariańskie potrawy (309)

Rozdział 16: Fasola i inne rośliny strączkowe obniżające poziom cholesterolu (321)

  • Powody, dla których powinniśmy kochać rośliny strączkowe (322)
    • Lubimy rośliny strączkowe za zawarte w nich białko i niską zawartość tłuszczu (322)
    • Podawanie rozpuszczalnego błonnika (323)
  • Roślina strączkowa niejedno ma imię (324)
  • Kupowanie i przechowywanie fasoli (326)
    • Wybieranie najświeższych (nic nie szkodzi, że są suszone!) (327)
    • Przechowywanie roślin strączkowych po przyniesieniu do domu (328)
    • Przygotowania (329)
    • Podstawy przyrządzania fasoli (331)
  • Przepisy na szalenie apetyczną fasolę (335)

Rozdział 17: Zboża dobre na zdrowe serce (343)

  • Rafinowane nie oznacza lepsze, czyli korzyści dla zdrowia płynące z pełnych ziaren (344)
    • Utrata wartości odżywczych w wyniku rafinowania (344)
    • Co zostało w tych zbożach? (345)
    • Wysokie noty dla pełnych ziaren (345)
    • Oferta pomocy dla cukrofobów (347)
  • Więcej zboża do wyboru (348)
    • Kupowanie pełnoziarnistych produktów (349)
    • Odkrywanie "pełnej" prawdy (351)
    • Czytanie tego, co drobnym drukiem (351)
  • Łatwe rozpoczęcie gotowania z pełnymi ziarnami (352)
    • Szybka i pewna technika gotowania (352)
    • Podstawy gotowania zbóż (353)
    • Dodawanie zboża do wszelkiego rodzaju potraw (355)
    • Przepisy na prawdziwe posiłki ze zbóż (356)
  • Zbieranie zbóż o znaczeniu historycznym (359)
    • Przepisy na pilaw z werwą (359)
    • Wykorzystanie zbóż z zamierzchłej przeszłości we współczesnych przepisach (362)
  • Powiedz buongiorno zdrowemu makaronowi (363)
    • Lecimy z ziarnem (364)
    • Pół na pół - makarony z mąki mieszanej (364)
    • Przepisy na makaron z ziarnami (365)

Część VI: Smakowite dodatki i słodkie desery (369)

Rozdział 18: Udoskonalanie smaków przyprawami i sosami (371)

  • Przyprawianie potraw, gdy ograniczasz sól (372)
    • Przebieranie ziół (373)
    • Poszukiwanie korzeni (374)
    • Gdy więcej znaczy więcej - złożone mieszanki ziół i korzeni (375)
  • Tańczymy salsę (377)
    • Podrygi z pomidorami (377)
    • Stepowanie z cebulą (378)
    • Hołubce z czosnkiem (379)
    • Przytupy z papryczką chili (380)
  • Sosy lepsze niż ze sklepu (381)
    • Zawiesiste przepisy na pikantne dodatki (382)
    • Smakowite przepisy na sos i krem (385)

Rozdział 19: Podajemy na stół owocowe desery (387)

  • Wybieranie owoców pozytywnie wpływających na serce (388)
    • Pochłanianie cholesterolu przez rozpuszczalny błonnik (388)
    • Cała paczka jest tu z nami - rozmaitość owoców (389)
    • Owocowe fitoskładniki kontrolujące cholesterol (391)
    • Najlepsze owoce na deser (393)
    • Owoce dozwolone w diecie niskowęglowodanowej (394)
  • Fajne owocowe przepisy (395)

Rozdział 20: Wypieki, dzięki którym żwawiej bije serce (403)

  • Pieczenie a serce - nie tylko z piernika (404)
    • Pieczenie ciast z użyciem dobrej jakości tłuszczów (404)
    • Unikanie białej mąki i cukru (404)
  • Udoskonalenie składników (405)
    • Pieczenie z użyciem pełnoziarnistej mąki (406)
    • Słodzenie naturalnymi cukrami (407)
    • Wprowadzanie zdrowych tłuszczów (408)
    • Wprowadzanie orzechów i ziaren (409)
    • Modyfikowanie przepisów zdrowymi składnikami (410)
  • Przepisy na wypieki niepowodujące poczucia winy (412)

Część VII: Dekalogi (417)

Rozdział 21: Dziesięć napojów "Na zdrowie!" (419)

  • Korzyści z czarnej herbaty (419)
  • Delektowanie się zieloną herbatą (420)
  • A może herbata rumiankowa? (421)
  • Zwycięskie czerwone wino (422)
  • Radość z kropli winogron (422)
  • Bieg po pomarańczę (423)
  • Wprowadzanie innych soków (byle nie za dużo!) (424)
  • Podnoszenie kufla (425)
  • Sączenie zdrowych napojów gazowanych (426)
  • Lassi, wróć (426)

Rozdział 22: Dziesięć sposobów na zmniejszenie wydatków na jedzenie (427)

  • Robienie zakupów częściej, kupowanie mniej (427)
  • Wizytowanie targów (428)
  • Kupowanie sezonowych warzyw i owoców (428)
  • Chodzenie do sklepów z listą (428)
  • Zwiedzanie lokalnych sklepików (429)
  • Kombinowanie, jak zachować świeżość żywności (429)
  • Zaopatrzenie w rosół (430)
  • Podróżowanie z przekąskami (430)
  • Znajdowanie tanich restauracyjek (431)
  • Częściej gotuj w domu (431)

Dodatki (433)

Dodatek: Jednostki miar i wag (435)

Kuchnia bez cholesterolu dla bystrzaków
Tytuł książki: "Kuchnia bez cholesterolu dla bystrzaków"
Autor: Molly Siple
Wydawnictwo: Onepress
Cena: 34.90zł 24.78zł
Klienci, którzy kupili „Kuchnia bez cholesterolu dla bystrzaków”, kupili także:
<b>AutoCAD dla studentów</b>, <font color="navy">Mariusz Rogulski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Witkom</font>
AutoCAD dla studentów, Mariusz Rogulski, Wydawnictwo Witkom
<b>Oprogramowanie szyte na miarę. Jak rozmawiać z klientem, który nie wie, czego chce. Wydanie II rozszerzone</b>, <font color="navy">Michał Bartyzel</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Oprogramowanie szyte na miarę. Jak rozmawiać z klientem, który nie wie, czego chce. Wydanie II rozszerzone, Michał Bartyzel, Wydawnictwo HELION
<b>Real World Fotografia cyfrowa Wydanie 3</b>, <font color="navy">Katrin Eismann, Seán Duggan, Tim Grey</font>, <font color="green"> Wydawnictwo APN Promise</font>
Real World Fotografia cyfrowa Wydanie 3, Katrin Eismann, Seán Duggan, Tim Grey, Wydawnictwo APN Promise
<b>Decyzja o warunkach zabudowy</b>, <font color="navy">Robaszewska Renata, Płoszka Marcin, Kałuża Dariusz</font>, <font color="green"> Wydawnictwo LexisNexis</font>
Decyzja o warunkach zabudowy, Robaszewska Renata, Płoszka Marcin, Kałuża Dariusz, Wydawnictwo LexisNexis
<b>Instalacje ekologiczne w budownictwie mieszkaniowym</b>, <font color="navy">Agnieszka Stec, Daniel Słyś</font>, <font color="green"> Wydawnictwo KaBe</font>
Instalacje ekologiczne w budownictwie mieszkaniowym, Agnieszka Stec, Daniel Słyś, Wydawnictwo KaBe
<b>Repetytorium Matematyka Liceum - poziom podstawowy i rozszerzony</b>, <font color="navy">Joanna Holewa, Magdalena Kucio, Tadeusz Ratusiński</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Repetytorium Matematyka Liceum - poziom podstawowy i rozszerzony, Joanna Holewa, Magdalena Kucio, Tadeusz Ratusiński, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Rachunkowość dla Ciebie - rachunkowość od podstaw</b>, <font color="navy">Piotr Szczypa</font>, <font color="green"> Wydawnictwo CEDEWU</font>
Rachunkowość dla Ciebie - rachunkowość od podstaw, Piotr Szczypa, Wydawnictwo CEDEWU
<b>Fizyka statystyczna Część 1 Wydanie 2</b>, <font color="navy">Lew D. Landau, Jewgienij M. Lifszyc</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Fizyka statystyczna Część 1 Wydanie 2, Lew D. Landau, Jewgienij M. Lifszyc, Wydawnictwo Naukowe PWN
<b>Drgania swobodne i stateczność obiektów smukłych jako układów liniowych lub nieliniowych</b>, <font color="navy">red. L. Tomskiego</font>, <font color="green"> Wydawnictwo WNT</font>
Drgania swobodne i stateczność obiektów smukłych jako układów liniowych lub nieliniowych, red. L. Tomskiego, Wydawnictwo WNT
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Onepress
 Kategoria:
 Informatyczne systemy zarzadzania
Informatyczne Narzędzia Zarządzania Wiedzą

Informatyczne Narzędzia Zarządzania Wiedzą

52.50zł
42.00zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Modelowanie danych Sharon Allen HELION
Analiza i prezentacja danych w Microsoft Excel Vademecum Walkenbacha Wydanie II John Walkenbach, Michael Alexander HELION
Modelowanie bryłowe w systemie CATIA przykłady i ćwiczenia Marek Wyleżoł HELION
Chłodnictwo Technologia w piekarni Klaus Losche Naukowe PWN
ArchiCad 8.1/9 Rafał Ślęk HELION
Podstawy fizyki Tom 3 Wydanie 2 David Halliday, Robert Resnick, Jearl Walker Naukowe PWN
Ubuntu Serwer Oficjalny podręcznik Wydanie II Kyle Rankin, Benjamin Mako Hill HELION
Linux niezbędnik programisty John Fusco HELION
C++. Leksykon kieszonkowy Kyle Loudon HELION

czwartek, 24 maj 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami