Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Multimedia » Fotografia cyfrowa » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
  Adobe After Effects
  Adobe Premiere
  Cubase Dźwięk MP3
  Cyfrowe filmy wideo
  Fotografia cyfrowa
  Nagrywanie płyt CD/DVD
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 MsPress
Microsoft PowerPoint 2013 Krok po kroku

Microsoft PowerPoint 2013 Krok po kroku

58.80zł
42.34zł
Fotografia żywności od kuchni 49.90zł 24.95zł
Fotografia żywności od kuchni

Tytuł: Fotografia żywności od kuchni
Autor: Teri Campbell
ISBN: 978-83-7579-299-7
Ilość stron: 208
Data wydania: 04/2014
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x24.0cm
Wydawnictwo: GALAKTYKA
Cena: 49.90zł 24.95zł


Wiesz już, co to jest obiektyw oraz jak zgrać zdjęcia z karty pamięci na komputer? Jeśli tak, to świetnie. Czas na nową, porządną dawkę wiedzy na wyższym poziomie.

Zawodowy fotograf żywności Teri Campbell, nazywany mistrzem oświetlenia, w tej pięknie ilustrowanej książce prezentuje szczegółowe porady, dzięki którym twoje zdjęcia nabiorą zupełnie nowego wyrazu. Szczegółowe schematy ustawienia dynamicznych kompozycji, omówienie pracy ze sprzętem, w tym m.in. z lampami błyskowymi, dyfuzorami oraz ekranami odbijającymi światło – to wszystko pomoże ci stworzyć doskonałe obrazy.

Teri Campbell dzieli się swoim doświadczeniem zdobytym podczas realizacji profesjonalnych sesji, wśród których można wymienić fotografowanie pizzy z ciągnącym się serem, stworzenie doskonałego ujęcia przedstawiającego nalewanie mrożonej herbaty oraz sesję zdjęciową nasion fasoli pieczonych na prawdziwym ogniu w jego pracowni. Campbell omawia także stosowane przez siebie techniki edycji obrazu w Adobe Camera Raw i Adobe Photoshop w celu uzyskania zdjęć, którym nie sposób się oprzeć.
 
W czasach rosnącej popularności stron internetowych i blogów poświęconych gotowaniu umiejętność wykonania dobrej fotografii żywności nabiera coraz większego znaczenia. Apetyczne uchwycenie na zdjęciu potraw i napojów jest tylko pozornie proste, dlatego warto poznać tajniki tego rzemiosła. Teri Campbell pokazuje na konkretnych przykładach, jak uzyskać zamierzone efekty. Dzięki jego poradom dopracujesz swój warsztat, a schematy aranżacji oświetlenia oraz szczegółowe opisy przebiegu sesji pomogą ci rozwinąć skrzydła w dziedzinie fotografii kulinarnej.

Fotografia żywności od kuchni
Tytuł książki: "Fotografia żywności od kuchni"
Autor: Teri Campbell
Wydawnictwo: GALAKTYKA
Cena: 49.90zł 24.95zł
Klienci, którzy kupili „Fotografia żywności od kuchni”, kupili także:
<b>Tworzenie aplikacji z Yii Receptury</b>, <font color="navy">Alexander Makarov</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Tworzenie aplikacji z Yii Receptury, Alexander Makarov, Wydawnictwo HELION
<b>JBoss AS 7 Tworzenie aplikacji</b>, <font color="navy">Francesco Marchioni</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
JBoss AS 7 Tworzenie aplikacji, Francesco Marchioni, Wydawnictwo HELION
<b>Historia bomby atomowej</b>, <font color="navy">Jerzy Kubowski</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Poligraf</font>
Historia bomby atomowej, Jerzy Kubowski, Wydawnictwo Poligraf
<b>Jak zbudować wehikuł czasu Nauka a podróże w przeszłość i w przyszłość</b>, <font color="navy">Brian Clegg</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Prószyński</font>
Jak zbudować wehikuł czasu Nauka a podróże w przeszłość i w przyszłość, Brian Clegg, Wydawnictwo Prószyński
<b>Windows 8.1 PL Ćwiczenia praktyczne</b>, <font color="navy">Danuta Mendrala, Marcin Szeliga</font>, <font color="green"> Wydawnictwo HELION</font>
Windows 8.1 PL Ćwiczenia praktyczne, Danuta Mendrala, Marcin Szeliga, Wydawnictwo HELION
<b>Jak zostać mistrzem Trening doskonałości</b>, <font color="navy">Robert Greene</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Onepress</font>
Jak zostać mistrzem Trening doskonałości, Robert Greene, Wydawnictwo Onepress
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Galaktyka
 Kategoria:
 Fizyka
Podstawy fizyki dla kandydatów na wyższe uczelnie i studentów

Podstawy fizyki dla kandydatów na wyższe uczelnie i studentów

69.00zł
51.06zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Android w praktyce Charlie Collins, Michael Galpin, Matthias Kaeppler HELION
Antywzorce języka SQL Jak unikać pułapek podczas programowania baz danych Bill Karwin HELION
Systemy Informacji Geograficznej Zarządzanie danymi przestrzennymi w GIS, SIP, SIT, LIS Leszek Litwin, Grzegorz Myrda HELION
OpenOffice 3.x PL Oficjalny podręcznik Mirosław Dziewoński HELION
Architektura informacji w serwisach internetowych is Rosenfeld, Peter Morville HELION
Chłodnictwo Technologia w piekarni Klaus Losche Naukowe PWN
Enterprise JavaBeans 3.0 wydanie V Bill Burke, Richard Monson-Haefel HELION
SAP R/3 Przewodnik dla menadżerów Vivek Kale HELION
C++. Leksykon kieszonkowy Kyle Loudon HELION

poniedziałek, 24 wrzesień 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami