Zaawansowane wyszukiwanie
  Strona Główna » Sklep » Technika » Przemysł spożywczy » Moje Konto  |  Zawartość Koszyka  |  Do Kasy   
 Wybierz kategorię
Algorytmy Wzorce UML
Bazy danych
Bezpieczeństwo
Bioinformatyka
Biznes Ekonomia Firma
Chemia
DTP Design
E-biznes
Ekonometria
Elektronika Elektrotechnika
Energetyka
Fizyka
GIS
Grafika użytkowa
Hardware
Informatyczne systemy zarządzania
Informatyka w szkole
Internet
Języki programowania
Matematyka
Multimedia
Obsługa komputera
Office
Poradniki
Programowanie gier
Programy inżynierskie
Programy matematyczne
Serwery
Sieci Firewalle Protokoły
Słowniki
Systemy operacyjne
Technika
  Aranżacja wnętrz
  Automatyka Robotyka
  Budowa maszyn
  Budownictwo
  Budownictwo lądowe
  Geologia Hydrologia
  Materiały inżynierskie
  Motoryzacja
  Ochrona środowiska
  Ogrzewanie Klimatyzacja
  Przemysł spożywczy
  Rysunek techniczny
  Spawalnictwo
  Technika
  Technika pomiarowa
  Technika wojskowa
  Tworzywa sztuczne
  Zarządzanie jakością
Telekomunikacja
Tworzenie stron WWW

Zobacz pełny katalog »
 Wydawnictwo:
 MsPress
Training Kit 70-643 Konfigurowanie infrastruktury aplikacji w Windows Server 2008 Egzamin MCTS 70-643

Training Kit 70-643 Konfigurowanie infrastruktury aplikacji w Windows Server 2008 Egzamin MCTS 70-643

187.95zł
140.96zł
Enzymy w technologii spożywczej 99.00zł 73.26zł
Enzymy w technologii spożywczej

Tytuł: Enzymy w technologii spożywczej
Tytuł oryginalny Enzymes in Food Technology
Autor: Rober J. Whitehurst
ISBN: 978-83-01-18779-8
Ilość stron: 480
Data wydania: 10/2016
Oprawa: Twarda
Format: 16.5x23.5cm
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 99.00zł 73.26zł


Enzymy odgrywały istotną rolę przy wytwarzaniu żywności już 2000 p.n.e., kiedy to Egipcjanie i Sumerowie zastosowali proces fermentacji w piwowarstwie, wytwarzaniu pieczywa oraz serów, zaś około 800 p.n.e. zaczęto wykorzystywać żołądki bydła oraz enzym chymozynę przy produkcji serów.

Enzymy w technologii spożywczej to publikacja przedstawiająca najbardziej aktualne informacje na temat współczesnych technologii wytwarzania i stosowania enzymów wykorzystywanych w przemyśle spożywczym.

Kolejne rozdziały przedstawiają podstawy teoretyczne jak również praktyczne zastosowania enzymów endogennych oraz egzogennych w technologii żywności i napojów oraz opisują, w jaki sposób enzymy przyczyniają się do poprawy jakości surowców, a w jaki modyfikują zjawiska biochemiczne i fizyczne, które określa się mianem „przetwórstwa żywności”.

Enzymy w technologii spożywczej
Tytuł książki: "Enzymy w technologii spożywczej"
Autor: Rober J. Whitehurst
Wydawnictwo: Naukowe PWN
Cena: 99.00zł 73.26zł
Klienci, którzy kupili „Enzymy w technologii spożywczej”, kupili także:
<b>Tabele składu i wartości odżywczej żywności Wydanie II</b>, <font color="navy">Hanna Kunachowicz , Irena Nadolna , Beata Przygoda , Krystyna Iwanow</font>, <font color="green"> Wydawnictwo PZWL</font>
Tabele składu i wartości odżywczej żywności Wydanie II, Hanna Kunachowicz , Irena Nadolna , Beata Przygoda , Krystyna Iwanow, Wydawnictwo PZWL
<b>Księga matematycznych tajemnic</b>, <font color="navy">Ian Stewart</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Wydawnictwo Literackie</font>
Księga matematycznych tajemnic, Ian Stewart, Wydawnictwo Wydawnictwo Literackie
<b>Technologia wędzenia żywności</b>, <font color="navy">Kołakowski Edward</font>, <font color="green"> Wydawnictwo PWRiL</font>
Technologia wędzenia żywności, Kołakowski Edward, Wydawnictwo PWRiL
<b>Algorytmizacja i programowanie w MATLABIE</b>, <font color="navy">Kazimierz Banasiak</font>, <font color="green"> Wydawnictwo BTC</font>
Algorytmizacja i programowanie w MATLABIE, Kazimierz Banasiak, Wydawnictwo BTC
<b>Co nas nie zabije Jak zimno i ćwiczenia oddechowe pomagają w odzyskaniu odporności oraz utraconej siły ewolucyjnej</b>, <font color="navy">Scott Carney , Wim Hof</font>, <font color="green"> Wydawnictwo GALAKTYKA</font>
Co nas nie zabije Jak zimno i ćwiczenia oddechowe pomagają w odzyskaniu odporności oraz utraconej siły ewolucyjnej, Scott Carney , Wim Hof, Wydawnictwo GALAKTYKA
<b>Fizyka wokół nas Wydanie 4</b>, <font color="navy">Paul Hewitt</font>, <font color="green"> Wydawnictwo Naukowe PWN</font>
Fizyka wokół nas Wydanie 4, Paul Hewitt, Wydawnictwo Naukowe PWN
 Koszyk
0 przedmiotów
Producent
Tu można zobaczyć wszystkie książki z wydawnictwa:

Wydawnictwo Naukowe PWN
 Kategoria:
 Ekonometria
Wprowadzenie do matematyki finansowej Modele z czasem dyskretnym

Wprowadzenie do matematyki finansowej Modele z czasem dyskretnym

43.05zł
32.72zł
Informacje
Regulamin sklepu.
Koszty wysyłki.
Polityka prywatności.
Jak kupować?
Napisz do Nas.
 Wydawnictwa
 Poradniki
Kwalifikacja EE.08. Montaż i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i sieci. Część 1. Urządzenia te Tomasz Kowalski, Tomasz Orkisz HELION
JavaScript mocne strony Douglas Crockford HELION
Solid Edge 17 Podstawy Grzegorz Kazimierczak HELION
Chemia organiczna Część II Clayden J., Dreeves N., Warren S., Wothers P. WNT
100 sposobów na tworzenie robotów sieciowych Kevin Hemenway, Tara Calishain HELION
Sztuczna inteligencja Marek Jan Kasperski HELION
Delphi 7 Kompendium programisty Adam Boduch HELION
Architektura systemów zarządzania przedsiębiorstwem Wzorce projektowe Martin Fowler HELION
SAP R/3 podręcznik użytkownika Jim Mazzullo, Peter Wheatley HELION

niedziela, 21 październik 2018   Mapa strony |  Nowości |  Dzisiejsze promocje |  Koszty wysyłki |  Kontakt z nami